Du är här: Start / Betyg & recensioner / Städa hållbart med Ekotipset : husmorsknep och ekohacks
Betyg & recensioner för

Städa hållbart med Ekotipset : husmorsknep och ekohacks (Inbunden)

Kundbetyg 5

(397 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mycket bra

Madeleine, 17 september 2021

Finns otroligt många bra städtips! Många utav dom som jag inte ens visste om själv, bästa boken jag köpt på väldigt länge!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa köpet.

Ellen H, 7 september 2021

Alla bra tips samlade på ett ställe i boken.
Mitt städskåp har ett helt nytt innehåll nu. Förstås har boken sin egen plats därinne också så att jag alltid vet vart den finns.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Superbra tips!

Sophie, 11 juni 2021

Har redan testat flera av tipsen och de funkar finfint! Rekommenderar varmt denna boken till alla som vill minska sin användning av kemikalier i hemmet (och även spara en slant)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mina bästa köp

Anica Stanojovska, 27 april 2021

Denna boken o Trendensers böcker är de bästa jag har hemma. Rekommenderar alla att ha dessa böcker i bokhyllan, bästa investeringen!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok!

Johan, 22 juni 2021

Följer Ellinor på Instagram och boken sammanfattar i härlig bild och text alla grymma tips. Köp och börja städa hållbart!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra och inspirerande!

Louise Häggström, 12 juni 2021

Jättefin bok med värdefulla tips som gör att vi alla kan städa och leva mer hållbart! Jag rekommenderar den varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Älskar

Sandra , 9 juni 2021

Bästa boken! Har underlättat oerhört mycket med städningen! Och älskar att det är miljövänliga städtips! Men även andra tips utöver städning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Husmorsknep

Cristina Ravelius, 7 juni 2021

Plötsligt har det blivit kul och spännande att städa! Tänk vad en (bra) bok kan göra :) massor av spännande, miljövänliga tips

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra tips på olika saker

Anna Söderström, 4 juni 2021

Hederliga husmorstips som ej skadar naturen. Väldigt bra tips på många olika saker!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej