Du är här: Start / Betyg & recensioner / Städa hållbart med Ekotipset : husmorsknep och ekohacks
Betyg & recensioner för

Städa hållbart med Ekotipset : husmorsknep och ekohacks (Inbunden)

Kundbetyg 5

(500 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Härlig bok som förbättrar i hushållet

Titti, 30 september 2021

Inspirerar och gör det roligare att försöka minska miljöpåverkan från sitt hushåll. Dessutom roliga och smarta tips som piggar upp i vardagen.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Städtips

Bokdjungeln , 11 januari 2022

Årets första 5poängare tilldelar jag denna bok. Älskar man som mig att ha städat och fint runt omkring sig samtidigt som en vill tänka på miljön så är denna bok en höjdare. Jag följde "Ekotipset" redan innan jag köpte boken så jag visste vad det var jag skulle få. Men då kanske någon undrar varför en ska köpa boken när allt går att nå via social medier. Mitt svar är då att jag personligen föredrar att kunna slå i ett register för att hitta det jag söker direkt och för att jag tycker det känns trevligare med en bok. Men gör en inte det så tycker jag att en kan följa Ekotipset på Instagram. I annat fall tycker jag absolut att en bör ha denna bok hemma då den har tips för de mesta situationer som rör rengöring och organisering av hem.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En riktigt bra städbok

Viktoria (Sundsvall), 14 oktober 2021

Vet inte hur jag ska kunna göra beskrivningen av denna bok rättvisa. Städningen är roligare och jag slipper ta till kemikalier för att få ett riktigt rent hem. Ifall du funderar på att köpa den gör det, du kommer inte ångra dig.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underhållande bok

Lena , 14 oktober 2021

Enkla beskrivningar av städmaterial och gör verkligen skillnad vid städning.
Underhållande bok där kemikalier utlämnas och hur det enkelt går att städa med få ingredienser i en flaska.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra

Madeleine, 17 september 2021

Finns otroligt många bra städtips! Många utav dom som jag inte ens visste om själv, bästa boken jag köpt på väldigt länge!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Superbra tips!

Sophie, 11 juni 2021

Har redan testat flera av tipsen och de funkar finfint! Rekommenderar varmt denna boken till alla som vill minska sin användning av kemikalier i hemmet (och även spara en slant)

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerad!

Jenny Varg, 21 april 2022

När har man nånsin tyckt det känts kul att städa? Blev så inspirerad av denna att jag storstädat större delen av huset. Älskar att samma miljövänliga blandning funkar till så mycket!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa köpet.

Ellen H, 7 september 2021

Alla bra tips samlade på ett ställe i boken.
Mitt städskåp har ett helt nytt innehåll nu. Förstås har boken sin egen plats därinne också så att jag alltid vet vart den finns.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok!

Johan, 22 juni 2021

Följer Ellinor på Instagram och boken sammanfattar i härlig bild och text alla grymma tips. Köp och börja städa hållbart!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej