Du är här: Start / Betyg & recensioner / Den långa vägen hem
Betyg & recensioner för

Den långa vägen hem (Inbunden)

Kundbetyg 4

(34 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Besviken

AnneMarie, 22 september 2021

Tycker att Louise Penny pressar ut så mycket som möjligt av pensionären Gamache. Det är för mycket känslomässigt dravel i boken är inte intressant att läsa om konstnären Morrows försvinnande och ambivalenta fru..

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbara Louise Penny

Helena Gävert, 17 januari 2021

Kriminalkommissarie Gamache har gått i pension och flyttat till Three Pines.Inte har han slutat att lösa problem och att hjälpa vännerna i byn.Persongalleriet är helt underbart och de är som de alltid är i hennes böcker otroligt komplexa och intressanta ingen är den andre lik.Tycker att hon är lika bra som Agatha Christie i sin intrigskapande och klurighet

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Louise Penny fängslar

Birgitta K, 26 oktober 2020

Som vanligt fängslar Louise Penny med sin miljöbeskrivning, sin personskildring och med sin psykologiska "gåta". Handlingen känns närstan underordnad de bägge första litterära kvaliteterna. Den senaste delen i Gamache-serien är klart läsvärd, om än kanske något mindre spännande än de senaste två föregående delarna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Besviken

HelenaS, 11 oktober 2020

Jag är ett fan av kommisarie Gamache, har läst alla böcker i serien men måste tillstå att denna del inte håller samma kvalitet som de andra. Spänningen uteblir, och det känns mest som att man läser ett evigt samtal mellan de inblandade. Skönt att jag läst ut den nu. Väntar med förväntning på en bra nästa bok i serien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej