Du är här: Start / Betyg & recensioner / Solsystern : Electras bok
Betyg & recensioner för

Solsystern : Electras bok (Inbunden)

Kundbetyg 5

(165 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Solsystern - en underbar bok

AH, 30 november 2020

Boken Solsystern grep tag i mig om möjligt ännu mer än tidigare böcker i denna fantastiska serie. Den rekommenderas varmt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande.

Catarina Fredriksson, 17 november 2020

Man fastnar och vill läsa mer. Spännande serie. Har läst fler böcker av henne och gillar dom. Även några kolleger har jag fått att läsa dessa. Jag gillar när det handlar om gammal tider, länder och traditioner.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kenya blandat med New York

Bia Dahl, 1 mars 2021

Oerhört gripande om någon som orkar ta tag i sin last och beroende av droger samt att vända ett framgångsrikt egocentriskt liv till att hjälpa andra! Att själv ha besökt Kisumu och Nairobi den dagen Obama svor sin presidented, gjorde för mig att boken fick en annan dimension. Vilken stark mormor!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

finns det en fortsättning?

Iamj, 31 december 2020

Liksom de tidigare böckerna är detta en bok som jag sträckläst. bra. tänkvärd. Romantisk, sorglig allt i en härlig blandning. Nu har jag läst om alla systrarna utom den som Pa aldrig hittade eller? gjorde han det? Jag väntar på en fortsättning om den finns.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sträckläsning, fantastiska böcker.

Anki Johansson, 11 december 2020

Går ej med ord att beskriva. Inte bara handlingen utan även författarens beskrivande upplevelse i texten. Ser fram emot en fortsättning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket underhållande

Zsuzsa Vasi, 2 december 2020

Jag älskar serien De sju systrarna och Electras bok är den sista. Gillar språket, att berättelsen hoppar i tid så att man får resa både i tid och plats.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Electras bok

Bodil Andreasson, 27 november 2020

Den fångade mig från sida 1. Kanske den bästa boken i denna serie. En bra bok att få i julklapp i år.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Går inte att släppa

Calle i Ystad, 17 november 2020

Precis som övriga böcker i serien, välskriven och fängslande. Man vill inte att den ska ta slut och nu väntar vi otåligt på nästa om den "försvunna systern".

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa serien

Marie-Louise Tumlin Johansson, 14 november 2020

Eftersom jag läst övriga böcker i serien kan jag inte annat än rekommendera denna också. Helt i min smak och lärorik och underbar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej