Du är här: Start / Betyg & recensioner / En spricka i kristallen
Betyg & recensioner för

En spricka i kristallen (Inbunden)

Kundbetyg 3

(3 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Sträckläste denna!

Mrs Trex, 18 september 2015

Bra språk och upplägg. Ger en otroligt bra beskrivning av personerna och relationerna dem emellan. Mönster och livsöden som inte bara återfinns i överklassen. Hamnade på min topp tio.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sämst någonsin

Rättvisa?, 5 oktober 2009

Riktig skräpbok, förstår inte ovanstående människor.
Oerhört dåligt skriven, en journalist som inte kan sätta upp riktiga stycken är galet. En bok som åker racer under de 180 sidorna och väcker endast känslor på ytan eftersom inga personer förutom jaget beskrivs mer än tillfälligt.
Läs någonting annat. Värdelös bok

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Även i de bästa familjer!

Majlinsan, 8 januari 2006

Det är synd om människor som har allt men ändå inte äger förmågan att kunna älska och ge kärlek.

Den här boken är ett mycket bra exempel på människors tro att pengar är lika med allt som betyder något. Om inte saker och handlingar kostar en massa pengar är de därför inte värda något - och därför är kärlek, som är gratis, inget värdefullt för dessa människor. De har tappat bort sig själva i tillvaron och sina barn kan de bara älska om de lyckas få en viktig position i samhället.

Stackars Suss har det inte lätt och hennes föräldrar talar hela tiden om för henne hur värdelös hon är. Hon blir bara mer och mer utanför sin familj tills hon en dag bestämmer sig för att sätta ner foten och kräva den respekt hon så länge förvägrats!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej