Du är här: Start / Betyg & recensioner / Förstå och använda tal : en handbok
Betyg & recensioner för

Förstå och använda tal : en handbok (Häftad)

Kundbetyg 5

(47 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mycket bra bok som tar upp vanliga missuppfattningar...

Felicia, 11 september 2013

Mycket bra bok som tar upp vanliga missuppfattningar och problem inom varje område. Bra lättläst layout. Kommer nog ha användning av denna bok även efter utbildningens slut!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok

Mattelärare #1, 4 oktober 2017

Ett genomarbetat mästerverk för den som vill bli en bra mattelärare. Författaren går igenom många av fallgroparna som eleverna hamnar i och hur man kan motverka dessa genom att arbeta med vissa övningar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk

A.E, 7 oktober 2016

Jättebra bok med bra exempel på matematiska uppgifter samt lösningar med facit. Borde finnas fler med uppgifter med division och multiplikation och texter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kursbok

Sara Lotta Inger Isberg, 18 september 2016

Innehåller viktiga saker att tänka på när man planerar mattelektioner i grundskolan, och även i senare årskurser. Är kursbok i Matematik 2 för grundlärare åk4-6.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra lärarmaterial

Jessica, 29 oktober 2015

Jag är en student som håller på att läsa till lärare. Ute på min praktik använde dem den här boken, som ett diagnosmaterial för att läsa av hur eleverna låg till och vad de kunde ha för svårigheter. Jag själv tyckte då att den gav mycket på samma gång och lätt struktuerad. En bra bok att rekommendera i matematikundervisningen helt enkelt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Användbar bok!

Caroline Persson, 26 februari 2014

Jag tycker att denna bok är väldigt bra då man får syn på vilka svårigheter eleverna har när det gäller matematik. Svårigheter man inte tänkt på och här igenom kan man utveckla sin undervisning och få syn på vad man ska tänka på när man går igenom vissa saker i matte.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok

Johanna Kvist, 11 februari 2014

Tyckte boken hade väldigt bra och intressant upplägg som gjorde de lätt att läsa och hänga med. Toppen bra bok till lärarutbildningen åk 4-6

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Studentlitteratur

Onerva Falk, 17 juni 2011

Bra litteratur med mycket innehåll, vi bör i första hand använda oss av barnens egna förmågor och utveckla utifrån det. Däremot finns det bra inslag att ta till som hjälp i denna bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej