Du är här: Start / Betyg & recensioner / Styrketräning : en anatomisk guide
Betyg & recensioner för

Styrketräning : en anatomisk guide (Häftad)

Kundbetyg 5

(44 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mycket bra bok

TE, 24 maj 2016

En av de mest informativa och pedagogiska böcker jag läst om träning. Boken beskriver på ett mycket enkelt sätt hur man kan träna och vilka skador som kan förebyggas.

3 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kanonbra hjälpmedel.

Karina (Bjuv), 9 september 2014

Den perfekta boken att ta hjälp av när man vill träna sina olika muskelgrupper. Lätt att sätta ihop ett bra träningsprogram med fina bilder.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra!!

Kurt Eklund, 16 maj 2014

Kombinationen styrketräning o anatomi är suveränt. Alla de vanligaste övningarna finns med
tillsammans med vilka muskler som blir involverade i övningen. Även de skaderisker som
finns vid ett felaktigt utförande av övningen. Mycket bra bok!!!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

bra bok för dom som ex vill träna med fria viktet

Teresa, 25 april 2014

Bra grund till att träna rätt och veta vilka muskler som tränas.
Med hjälp av boken så kan man träna hela kroppen med fria vikter. Träna hemma om man vill bara man har tillgång till fria vikter

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ständig medhjälpare vid styrketräning

Marie, 4 november 2010

Detta är helt klart den bästa boken i styrketräning jag kommit över. Den underlättar träningen oerhört med sina detaljerade bilder och tips. För mig blev det genast smidigare med upplägget och planeringen för min träning. Jag fördjupade mina kunskaper om varför jag utför olika övningar och använder vissa maskiner. Jag tränar inte lika mycket i blindo. Det är lätt att glömma bort vissa muskelgrupper, speciellt de mindre som absolut inte får glömmas bort eftersom även de är viktiga. Både killar och tjejer kan använda boken.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Teori för träningen!

Rättvisa?, 20 september 2007

Denna bok är den bästa jag har sett i sitt slag. Den har mycket bra bilder och medföljande text som visar precis hur man ska utföra de olika övningarna. Bilderna är skissade på ett sådant sätt att man kan se linjerna på alla musklerna och de är alla extremt välgjorda. Totalt finns det över 100 övningar och 400 bilder. Även om man hatar att läsa är denna bok egentligen mest en bilderbok med förklarande text. 80% bild och 20% text. Den vanliga kroppen är blåaktig medan muskeln som tränas är färgad röd vilket gör att man enkelt vet vad det är man tränar. Boken är uppdelad i olika sektioner beroende på vad man tränar och det är enkelt att hitta de övningar man vill använda. Ett måste för alla som går på gym!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok för alla som tränar och vill lära sig mer....

Margareta , 9 november 2013

En bok för alla som tränar och vill lära sig mer. Mycket bra text och bra indelning av boken. Den blir en "uppslagsbok" och "inspirationsbok" när träningen börjar kännas litet trist.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det är en grymt bra bok, den är tydlig och enkel att...

Jessica Ahrnberg, 2 juli 2013

Det är en grymt bra bok, den är tydlig och enkel att förstå! Bra instruktiorner samt övningar med enkla bilder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppenbok

Cattha, 12 juni 2009

Denna bok har vi på gymmet och den är väl använd. En av de bästa böcker på marknaden om man vill ha detaljerade övningar i bild. Indelad i olika muskelgrupper så det är lätt att hitta övningar för just den grupp man vill hitta träningsinstruktion för. Rekommenderas varmt till både tjejer och killar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej