Du är här: Start / Betyg & recensioner / Pepparkakshuset
Betyg & recensioner för

Pepparkakshuset (Pocket)

Kundbetyg 4

(171 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bladvändare!

Petra, 20 juni 2018

Bok nummer 1 i serien. Riktigt obehaglig och läskig, men kunde ej släppa den, har läst alla uppföljare med spänning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven, spännade

Monica Stenfall, 8 december 2016

Carin Gerhardsson är en av mina favoritförfattare, bygger upp historien på ett mycket bra och spännande sätt, man lär känna personerna i boken och blir engagerad i dem. Mycket bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite halvseg start som ordnar upp sig

Emilia P, 16 oktober 2015

Inledningsvis så tycker jag att boken var relativt stökig, jag fick inte direkt någon överblick över personerna och jag var tvungen att tänka efter noga innan jag fick ordning på dem. Trots detta så fastnade vissa av dem i minnet (andra blandade jag ihop som bara den) och jag blev nyfiken på att läsa vidare. Boken bjussade på lite överraskningar och, konstigt nog, trevlig läsning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag börjar känna med huvudrollsinnehavarna

Ulrika Grabies, 23 juli 2015

Carin är en ny favorit i deckardjungeln. Jag gillar böcker som utspelas i "min" stad. Hon skriver bra, lättläst och lagom mycket skruv för att det ska vara spännande utan att bli för överdrivet i den slutgiltiga lösningen. Hoppas hon blir TVserie nån gång, tror hon skulle slå ut Beckfilmerna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Carin.. Ja varför inte.

Lia, 8 juli 2015

Jag tycker om boken. Den var lite seg i början men blev snabbt bra. När man väl
va inne så kunde jag inte sluta läsa!! Ska prova bok nr 2.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Carin Gerhardsen

Det är förta gången jag läser Gerhardsen, Jag tycker att vi har bra svenska deckarförfattare. Boken är välskriven och spännande!
Tur att jag köpte fem st av hennes böcker, det blir en bra sommarläsning, om de alla håller samma standard.
"Fru Svensson"

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hammarbyserien är bästa svenska deckarsviten

A-K, 6 juni 2014

Välskrivna, spännande böcker. Har läst alla och inte blivit besviken på en enda. Nån av böckerna läste jag tom i ett svep. Verkligen läsvärd serie.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra bokserie

Ebba Söderman, 8 mars 2014

När jag påbörjade den här boken var författaren helt okänd för mig, men jag "behövde" en ny serie att följa, helst en med många böcker redan publicerade...

Måste säga att jag blev glatt överraskad! Gillar verkligen den här författarens sätt att skriva, och att hon inte är rädd för att ta upp obehagliga ämnen . Hon lyckas dessutom få till den typ av slut jag gillar, den typ där man blir grundlurad av handlingen. Mycket bra bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag tyckte denna bok var jobbig från början men...

My, 7 augusti 2013

Jag tyckte denna bok var jobbig från början men vartefter jag läste så blev den bättre har fortsatt läsa författarens böcker och dom blir bara bättre...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej