Du är här: Start / Betyg & recensioner / Mamma, pappa, barn
Betyg & recensioner för

Mamma, pappa, barn (Pocket)

Kundbetyg 4

(169 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra skriven, spännande och lite otäck.

annvor fridén, 30 maj 2017

Tycker om hennes böcker, har inte läst alla med det blir det med tiden. Hennes sätt att skriva tilltalar mig och handlingen är annorlunda men lite otäck. Har lite kvar men tror att spänningen håller i sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskirven, spännade

Monica Stenfall, 8 december 2016

Carin Gerhardsson är en av mina favoritförfattare, bygger upp historien på ett mycket bra och spännande sätt, man lär känna personerna i boken och blir engagerad i dem. Mycket bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

yees

Lia, 14 november 2015

boken va seg i början men blev snabbt en
bladvändare. Man fastnade lätt & svårt att sluta
texten var inte rörig och lätt att läsa.
kommer att läsas om och ha i bokhyllan.
rekommenderas varmt

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nu händer det grejer

Emilia P, 16 oktober 2015

Denna boken gillade jag bättre än den första i serien, nu hade jag kommit in i tänket. Jag kunde knappt lägga ifrån mig den på kvällarna och min arbetsgivare har fått se mig trött på morgonen då jag legat vaken och läst alldeles för sent. Nyfikenhet och irritation gjorde att jag bara ville läsa vidare och se vad som skulle hända härnäst. Vissa frågor lämnas obesvarade vilket gör mig nyfiken på nästkommande i serien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk läsning!

Ingrid, 18 februari 2015

Tyckte boken var grym, sträckläste den på en sittning (blev en sen kväll!). Så spännande och bra skrivit med många intriger. Rekommenderats starkt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mamma, pappa, barn.

Anette Erika Johansson, 18 mars 2014

Skickligt skriven, så spännande, otäck, hjärtskärande och mycket läsvärd, dock inget för känsliga personer.
När man börjar läsa någon av Carin Gerhardsens böcker vill man bara ha mer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra!

Ebba Söderman, 8 mars 2014

Uppföljaren till Pepparkakshuset är precis lika bra som den första boken i serien. Recensionen här blir ungefär likadan som för den första boken. Handlingen är bra, slutet aningen oväntat, författaren är inte rädd för att ta med obehagliga ämnen i sin subplot. Samma lika, men väldigt, väldigt bra!

Speciellt mycket gillar jag att både huvudhandlingen och sidohandlingen är lika bra! Ofta hamnar stort fokus på antingen det ena eller det andra, men i dom här böckerna tycker jag att det är en bra balans. I en serie är det viktigt att sidohandlingen, den som behandlar karaktärernas liv utanför jobbet så att säga, är väldigt viktig, annars blir det en ganska trist serie.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Språket i boken är trevligt. Människorna som skildras...

Gunilla , 13 augusti 2013

Språket i boken är trevligt. Människorna som skildras är intressanta och man vill veta vad som händer i deras liv. Historien i sig är spännande och verklighetsförankrad.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag tyckte att hennes första bok, Pepparkakshuset, var...

Åsa Caroline, 14 juli 2013

Jag tyckte att hennes första bok, Pepparkakshuset, var helt okey men det märks tydligt att skrivandet har fått ett annat djup i denna. Mycket bra, kan varmt rekommenderas...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej