Du är här: Start / Betyg & recensioner / Stora boken om stickning
Betyg & recensioner för

Stora boken om stickning (Kartonnage)

Kundbetyg 4

(57 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Min bästa stickbok!

Ingrid Larsson, 27 augusti 2015

En mycket bra bok som tillhandahåller allt, från stickningens konst till idéer på olika mönster.
Boken är så bra att jag vill beställa en till som present till en god vän.
Tack!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För den som inte kan sticka rekommenderas boken

Anneli Lundgren, 20 maj 2015

Otroligt fina mönsterbeskrivningar på den otroligt hantverksmässiga konsten att utföra olika typer av stickbeskrivningar. Mycket bra kunskap som är fantastisk att ha i bokhyllan!!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa boken

Maj-Brith Anita Samuelsson, 5 februari 2015

Mycket bra behövs ingen annan bok än denna! Här hittar jag allt som behövs för att lyckas med ett mönster.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra tips på mönster

Kerstin Marenius, 11 november 2014

Bra tips på många olika typer av mönster med lätta förklaringar till. Från lätta till svåra mönster allt eftersom vanan kommer. Med en sådan här bok räcker det med ett bra grundmönster för garnet som används och så kan man variera mönstret i det oändliga. Borde köpt den mycket tidigare.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant bok med många olika mönster och idéer....

Intressant bok med många olika mönster och idéer.
Här kan man sticka fritt på egen hand och välja det mönster som man vill.
Instruktionerna är mycket tydliga i bild o text. För mig är boken helt toppen då jag stickar
och spinner garn själv
Kanske kräver den lite kännedom om stickning.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stora boken om stickning

Gudrun Stenberg, 15 februari 2019

Oumbärlig för den som stickar. En bok man ständigt bläddrar i och inspireras av. Bör finnas i varje stickerskas bokhylla.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra uppslagsbok

Emma, 1 december 2015

Det är en bra uppslagsbok med tydliga bilder så trots att inte uppslagsordet "alpstickning" finns kunde jag känna igen bilden vid "Misstagsresår" och sen läsa beskrivningen för att lära mig hur jag skulle sticka. Den har även beskrivning av tvåändsstickning. Den är en bra grundbok för att förstå andra stickböcker. Så har jag använt den.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag bara bläddrar

Lena, 1 september 2014

Äntligen en bok i min smak. Jag bläddrar och bläddrar och låter mig inspireras av alla olika mönster. Sedan är det upp till mig att fundera på vad mönstren kan användas till.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För mig är boken den perfekta uppslagsboken. Det står...

Clarisse, 6 november 2013

För mig är boken den perfekta uppslagsboken.
Det står allt och lite till.
Olika sticksätt, med tydliga instruktioner om hur man gör.
Även om jag är en van stickare så glömmer man ibland vissa tekniska grejer, och då är det bara att slå upp i boken för att komma vidare.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej