Du är här: Start / Betyg & recensioner / Ljusfolket : andra sidan - så funkar det
Betyg & recensioner för

Ljusfolket : andra sidan - så funkar det (Pocket)

Kundbetyg 4

(48 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Den var ganska bra inte så att man vill läsa den igen,...

Mia Wingård Blom, 24 juni 2013

Den var ganska bra inte så att man vill läsa den igen, men intressant om när han berättar om andra sidan.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Påminnelse

Mimmi (Norrköping), 3 augusti 2016

En bra bok där man får aha upplevelser på saker man ofta glömmer bort i vardagen. Blir som en liten påminnelse i vardagen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

visst funkar det

Bengt Håkansson, 8 augusti 2015

En bok som väl talar om att vi inte försvinner i och med att vi "går bort" som det så vackert heter istället för att vi dör. Ingenting kan vara mera fel: Vi fortsätter att finnas där på andra sidan och Benny förklarar det på ett mycket bra, vackert, trevligt sätt. Informerande bok med etthundraprocentig trovärdighet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ljusfolket

Trollet, 23 mars 2015

Fint budskap. Personligen fann jag beskrivningarna ganska ytliga. Hade önskat mer ingående information och att boken varit mer välskriven. Fint av Benny att förklara sina resonemang så att de blir politiskt korrekta och inte kan uppfattas som stötande av människor i utsatta situationer. Men lite tröttsamt när det i längre stycken förklaras att det exempelvis aldrig är okej att bruka våld.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ljusfolket

agnes karlberg, 20 januari 2015

En underbar bok, välskriven och oerhört intressant. Fick svar på många frågor som man har ställt under livets gång, Kan varmt rekommendera boken. Har redan köpt 2 och givit bort i Julklapp.. En bok som man gärna läser om igen. Fler sådan böcker efterlyses.
Agnes

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ljusfolket

Monica Pintscher, 25 juni 2014

Jag tycker att boken är intressant och spännande. Kan varmt rekommendera den. Inte omöjligt med ett besök hos Benny.
//Monica

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skönt att få lite bekräftelse på vad jag trodde lite...

anne johansson, 10 januari 2014

Skönt att få lite bekräftelse på vad jag trodde lite innan och tröstefullt, angående livets frågor :)
Den var spännande från början till slut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok för alla oss som upplever det intuitiva som...

Josefin, 22 juni 2013

En bok för alla oss som upplever det intuitiva som någonting mer, som bekräftar det man egentligen redan vet ... och dessutom många kloka ord om livet. För mig föll många bitar på plats.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det var en bok som fick många pusselbitar att falla på...

olsson, 17 juni 2013

Det var en bok som fick många pusselbitar att falla på plats.Man fick lära och begrunda många tankar man haft.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej