Du är här: Start / Betyg & recensioner / Överenskommelser
Betyg & recensioner för

Överenskommelser (Pocket)

Kundbetyg 4

(124 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Å vad jag blev besviken

Fru Hugg, 28 april 2014

Jag hade förväntat mig mycket mer, kanske borde jag läst mer om den innan. Jag trodde att det var en historisk roman med betoning på historia, men tyckte att detta var mer en förutsägbar kärlekshistoria. Men den var bra skriven trots allt svår att lägga ifrån sig. Den lämnar inte många spår men funkar som underhållning.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Överenskommelser

Therese S, 24 november 2015

Simonas historiska berättelser fängslar en verkligen och det är svårt att lägga ifrån sig hennes böcker.Jag kan verkligen rekommendera denna bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslande och underhållande

NINA PRESSFELDT, 16 juli 2015

En fantastisk bok som beskriver omgivningarna lika bra som personerna. Man kan riktigt leva sig in i den tiden. En bok som är svår att lägga ifrån sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

jättebra bok

linedansare, 22 juni 2015

Jag kan varmt rekommendera denna bok superbra.Den var väldigt spännande jag kunde inte sluta läsa man ville se var som händer nästa på nästa sida.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt ok

Cecilia , 26 maj 2015

Blev en aning besviken efter att ha läst några av hennes tidigare böcker. Den var ganska seg och lite rörig, blev aldrig något dramatiskt. Sen tycker jag att hennes berättelser är snarlika i alla böcker. En man och en kvinna som inte vill veta av varandra men träffas ändå

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Romantik och lite spänning. Rekommenderas.

Romantik i gammeldags miljö från 1880-talet. Mycket romanting, spänning och lite dramatik. Rekommenderas. Simona Ahrnstedt har blivit min nya favorit författare just nu.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra

Jessica Andersson Larsdotter, 27 november 2014

Jag älskade boken och läste från pärm till pärm i ett rasande tempo. Gillar författarinnans stil och skriftspråk och ser fram emot fler böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Historisk roman

Lallybroch, 23 januari 2014

Simona skriver härliga historiska romaner, liknar författare som Sara Donati och Elisabeth Chadwick, fast på svenska och i Sverige. Den här utspelar sig på 1800-talet och det är lite väl mycket förvecklingar innan allt blir bra... Gillar hennes andra bok, Betvingade bättre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt bra bok. Älskar kärlekshistorier men kan...

Pia, 8 januari 2014

Otroligt bra bok. Älskar kärlekshistorier men kan tycka att det är Harlekinvarning på en del sådana böcker. Men det här var en klass för sig. Jag grät, skrattade, var förbannad, var rädd, var överlycklig, var kär. Vad ska jag säga mer än att boken hade precis ALLT.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej