Du är här: Start / Betyg & recensioner / Himlen börjar här
Betyg & recensioner för

Himlen börjar här (Pocket)

Kundbetyg 4

(34 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Helt underbar!

Alicia, 15 juni 2014

Detta är en av de bästa böcker jag läst! Man både gråter och skrattar! en helt underbar kärleks historia med härliga och intressanta karaktärer!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt amazing!

Ebba Ragnarsson, 21 april 2014

Jag älskade den här boken! Så sjukt vacker och fantastisk, ni måste läsa den!
Kärlekshistorian är SÅ fängslande och hela bokens handling kändes väldigt genuin, på det sättet att något aldrig blev riktigt löjligt eller kändes overkligt.
Rekommenderas för någon som vill trollbindas av romantik och läsa en välskriven roman anpassad för tonåringar

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar kärleks berättelse

Solrosen, 28 september 2016

En underbar kärleks berättelse. Gripande, oväntad, rörande och känslomässig. Minnesvärd. När man väl har börjat läsa är man fast. Författaren har lyckas fånga ett brustet hjärta och hur svårt det kan vara att gå vidare efter en tragisk bortgång, att blanda sorgen med lycka.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra

Saga, 6 augusti 2016

En av de bättre böcker jag läst, man kan inte hjälpa att man blir helt tagen, förälskad och förbannad på den här boken. Älskade den!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Segare än kola

Johanna, 29 mars 2016

Boken lät bra på baksidan av omslaget men visade sig vara en seg historia som varken gick framåt eller bakåt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken för mig till himlen

Marie Östergren, 11 februari 2016

Den här boken är så underbar att det borde vara lag på att läsa den! vacker, rolig, magnifik och färgstark!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar sommarläsning

Rebecca R, 8 augusti 2014

Med genomarbetade karaktärer, bra beskrivningar och en vacker story lyckas Jandy Nelson att få med både glädje och sorg på helt rätt sätt. En fantastisk bra bok framförallt att läsa på sommaren. Jag rekommenderar den verkligen. Passar för bådr ungdomar och för vuxna. :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt underbar

Hanna, 8 april 2014

En av de bästa ungdomsböckerna jag läst, och jag har läst det mesta. Är vackert sorglig men lyfter läsaren på ett sätt som gör att man ser solen efter regnet. Underbart språk som fick mig att vilja läsa och skriva dikter, precis som Lennie gör i boken.
Det är de där små detaljerna som gör boken oslagbar, dikterna, beskrivningarna, citaten som får en att le lite så där för sig själv...

Tycker att alla borde läsa den, oavsett ålder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Älskar den - läs den!

Helena Andersson, 19 februari 2014

Boken handlar om hur det är att vara mitt uppe i en sorg, så svår att du knappt kan tänka dig, plötsligt blir himlastormande lycklig. Kan man var både och? Vad säger anhöriga, vänner och samhället? Den ställer sig många frågor som jag tycker är bra att man frågar sig själv. Jag tror den är en ungdomsbok då huvudpersonen är 17 år men den tar upp så mycket både hur det var när du var ung och hur du ställer dig i vuxen ålder. En jättebra bok- perfekt att läsa i en läsecirkel!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej