Du är här: Start / Betyg & recensioner / För mycket lycka
Betyg & recensioner för

För mycket lycka (Pocket)

Kundbetyg 4

(186 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastisk!

moa, 7 april 2015

Otroligt bra noveller! Jag brukar inte gilla noveller som form men denna samlig är superbra. Gillades av alla i vår bokcirkel!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Glatt överraskad. Härliga noveller med stor blandning...

BIRGITTA STRIDFELT, 5 november 2013

Glatt överraskad. Härliga noveller med stor blandning av spänning, kuslighet, tragedi och kärlek. Kommer nog läsa fler böcker av henne.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

intressant

Liza Erika Andersson, 14 augusti 2014

Intressanta och spännande historier om relationer mellan olika människor. Och visar hur olika människor kan handla på olika sätt i olika händelser. Nån novell var lite svårare att förstå sig på.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

annorlunda med noveller

Härligt med dessa små noveller, man tänker är det slut nu och få fortsätta själv att fundera på hur det blev.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En värdig Nobelpristagare.

Dennis Dahlsten, 11 april 2014

I de små vardagliga händelserna skapar hon en närhet, som bara en stor författare bemästrar. Det är en sann glädje att bli delaktig i hennes berättarkonst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Annorlunda och udda individer...

Eva Sundin, 19 februari 2014

Inte riktigt min grej, men jag förnekar inte att den är bra skriven. Tyckte bara att första novellen var för jobbig så jag fick hoppa lite framåt och sen läsa lite här o där.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mästerligt.

Fru Hugg, 11 februari 2014

Fantastiska noveller med personer som lever i mitt huvud länge efter jag läst boken. Miljöerna så fint beskrivna, man tycker man är där. Jag tänker läsa många fler av henne.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nära skildrade kvinnoliv

Marjo Anneli Lampinen Kvist, 25 januari 2014

Blev helt tagen av hennes människoskildringar ffa. de nära skildrade kvinnoporträtten! Hon går bakom det uppenbara och får oss att se livet med nya ögon.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

småroliga, lättlästa och tänkvärda noveller men som...

Anna Borén, 17 januari 2014

småroliga, lättlästa och tänkvärda noveller men som lämnar mig med frågor som "men vad hände sen?" osv. Väl värd att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej