Du är här: Start / Betyg & recensioner / Geim
Betyg & recensioner för

Geim (Pocket)

Kundbetyg 4

(45 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Läs alla tre!

/Susann, 12 september 2015

geim, buzz och bubble.
Tre riktigt sköna böcker i sin genre, bra driv, överraskande och fängslande - vad mer kan en läsare önska?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Starkt rekommenderat !!!

S.T, 3 mars 2015

Detta är en riktigt bra och spännande bok. Jag rekommenderar den starkt för er som gillar spännande böcker. Jag kommer definitivt att läsa efterföljaren "Buzz".

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nervkittling

Bitte, 4 februari 2015

Först tyckte jag att den verkade kass men det försvann fort. Blev helt fast i boken. Läste snabbt efterföljande böcker. Det blev nästan att jag tittade mig över axeln.......

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa bokserien på länge!! Den fångar verkligen...

Emelie, 5 augusti 2013

Bästa bokserien på länge!! Den fångar verkligen läsaren och man kan inte lägga ner dem! Kan verkligen rekommendera dessa böcker!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Superspännande. Svårt att lägga ifrån sig boken. Fick...

Inger (Järfälla), 23 april 2013

Superspännande. Svårt att lägga ifrån sig boken. Fick låna boken först och nu har jag köpt en egen och har just läst den igen då jag köpt både Buzz och Bubble. Ser mycket fram emot även dessa böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Missa inte den här!

Helen L, 27 januari 2013

Huvudpersonen HP lockas till att delta i Spelet, och jag lockas allt längre in i boken. Båda hoppas vi att det inte ska sluta för fort.

Jag brukar inte lockas av deckare, och trodde inte att den här boken skulle vara något för mig, men det rappa språket lurade in mig i en actionfylld värld som påminde om en blandning av "1984s" övervakning, korruption à "Enemy of the State" och en vild idé om ett spel som efter ett tag inte alls verkar helt orimlig... Absolut läsvärd! Hoppas fortsättningen är lika bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En spänningsroman av Anders De La Motte

Kristina Simar, 9 december 2011

En oerhört spännande roman, med ett nytt format. Liten som en fickalmanacka och tunna tunna blad. Mycket behaglig att hålla i och lätt att med sig i fickan. Detta var en sträckläsarbok och jag låg länge på nätterna och läste. Det var hög action från början till slut. Visserligen innehöll den mycket engelska ord, slang och något som jag kallar Geimord. Även om jag som inte spelar datorspel och då heller inte förstod alla ord, var den lättläst och jag kunde ofta gissa mig till vad orden betydde. Det förekommer även mycket sms- mejl- och chattkonversationer. Dialogerna var rappa och verklighetstrogna. En mycket givande debutbok av Anders De La Motte och nu har jag sett att han kommit med en uppföljare Buzz och den kommer jag inte att missa. Denna bok vore även perfekt som film.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej