Du är här: Start / Betyg & recensioner / Cirkeln
Betyg & recensioner för

Cirkeln (Pocket)

Kundbetyg 4

(100 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Älskar fantasy

caro, 2 december 2014

Älskar fantasy och ännu bättre när det utspelar sig i Sverige. Första boken vet man inte vad man ska "tro" vilket gör att den är nog mest spännande trots att den inte är den som det är mest action i. Rekommenderas mycket varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande och fängslande

Emilia P, 15 oktober 2014

Mycket lättläst bok och det uppskattas verkligen då jag haft den som kvällslektyr i sängen. Kapitlen var korta, vilket jag också tycker är bra då ögonlocken börjar bli tunga.
Handlingen var bra, jag ville bara veta mer om vad som skulle hända och hur tjejerna skulle klara sig. Fängslande, lättsam och spännande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar!

Maria Orvemo, 28 februari 2014

Jag är inget fantasyfan överhuvudtaget, gillar inte sf heller. Men. Jag säger bara det att när jag fick den här boken i händerna var jag såld. Sånt flyt i berättelsen och så fantastiskt fängslande. Karaktärerna personliga och fint utmejslade, helt enkelt en bok som höjer sig över mängden.
Den enda som nog inte uppskattade den fullt ut var min arbetsledare som fann mig en smula trött och okoncentrerad en - i och för sig kort - period. Gick ju inte att sluta läsa på kvällen...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fångas inte in från första sidan. Kändes alldeles för...

Malin (Tullinge), 7 januari 2014

Fångas inte in från första sidan. Kändes alldeles för mörk och deprimerad för mig. Fångas inte upp av mystiken som man kanske borde.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra start på den här Trilogin om tonåringarna i...

"Bokmalen", 12 november 2013

Mycket bra start på den här Trilogin om tonåringarna i Engelsfors. Storyn är spännande och man blir intresserad av karaktärerna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En spännande och verklighetstrogen bok som både...

En spännande och verklighetstrogen bok som både ungdomar och vuxna kan läsa med stor behållning. Parallella verkligheter som långsamt vävs ihop till ett begripligt och flerdimensionellt drama. Mycket bra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hade jag varit i 13-17 års åldern så hade jag älskat...

Emma, 14 augusti 2013

Hade jag varit i 13-17 års åldern så hade jag älskat den här boken! En bok som behövs och jag tror att många kan känna igen sig i de olika karaktärerna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra bok, den är spännande och man kan inte slita...

trogen läsare, 5 juli 2013

Jättebra bok, den är spännande och man kan inte slita sig från den. Läste boken över två dagar och det var den bästa jag läst på länge! Hoppas det blir film av dem, det skulle bli jättebra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag tycker att boken var bra. Dock hade jag höga...

Emma Eriksson, 10 juni 2013

Jag tycker att boken var bra. Dock hade jag höga förväntningar efter alla hyllningar man hört. Den levde kanske inte riktigt upp till alla dem, men den är absolut läsvärd! Har redan börjat läsa på den andra boken (Eld) och den verkar absolut kunna leva upp till den första boken! Läs!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej