Du är här: Start / Betyg & recensioner / Min trädgård är en fest
Betyg & recensioner för

Min trädgård är en fest (Inbunden)

Kundbetyg 4

(52 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Njutning för öga.

Dana Palffy, 9 oktober 2014

Härliga bilder, allt text kommer från Micaels hjärta, man blir glad att se och läsa den. Mycket bra bok att ha.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lånar ut den

Roland Wadling, 10 september 2014

Lite besviken, bilderna var lite för mediokra. Recepten var spännande, ofta kuriosa åt det nördiga hållet. I övrigt antagligen inte helt genomarbetad av författaren.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min trädgård är en fest av Micael Bindefeld

Dorit Grobgeld, 4 juni 2015

Jag uppskattar boken mycket och den kommer alltid att ligga framme i mitt vardagsrum som ligger intill mitt kök så att jag kan använda boken som receptbok då och då när jag känner att den egna inspirationen tryter!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Njutning

Anne Sjöblom, 21 september 2014

Fantastiska bilder, en fröjd för ögat och balsam för själen. En bok att ta fram och njuta av och tänka tillbaka på den underbara sommaren 2014.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Må bra bok.

Heléne, 20 augusti 2014

Vacker, härliga bilder, bra tips och många recept.
En riktig måbra bok inte bara för trädgårdsälskare utan även för gemene man.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perfekt!

Karin E Magnusson, 17 juli 2014

En perfekt presentbok att ge bort eller att köpa till sig själv. Gav den till min syster och kommer att köpa ett ex själv också. Den inspirerar till både blomskötsel och matlagning och är välgjord både i text och bilder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande och fin bok

Katarina , 16 juli 2014

En välgjord bok för trädgårds och matlagningsintresserade. Fina bilder och spännande enkla recept.
Gav bort den i present och den blev väldigt uppskattad.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

upplevelse

stina höög, 27 juni 2014

absolut det bästa jag läst om trädgård och underbara bilder, dessutom kul med de annorlunda recepten och presentationen av skribentens bakgrund

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastisk bok!!!

Pia Westrgren, 11 juni 2014

Underbar!!! Här är en man som verkligen älskar och vårdar sin vackra trädgård och dess skördar.
En riktig "Feel good" bok och dessutom en hel del recept jag absolut ska prova.
Och så är den vacker som inredningsdetalj med:))

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej