Du är här: Start / Betyg & recensioner / Upptäck kärlekens olika språk
Betyg & recensioner för

Upptäck kärlekens olika språk (Inbunden)

Kundbetyg 5

(29 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Satte ord på det jag gått och funderat på

Ewelina, 1 september 2016

Boken hade en stor igenkänningsfaktor. Den var intressant och tog upp en hel del frågetecken kring relationer.
Man fick läsa om olika förhållanden och fick insikt i varför vissa inte fungerade så bra och varför det känns som det saknas något i förhållandet ibland.
Alla borde läsa den, både singlar som par!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk!

ES, 26 februari 2014

Efter mycket letande i min bakgrund och mitt inre varför jag inte känner mig älskad fick jag här ALLA svar på alla frågor jag inte ens visste att jag hade! Köp, läs och lär!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok!

Anna, 8 december 2016

Fantastisk bok som gav en aha-upplevelse. Så enkel i sitt språk men med starkt innehåll. Inte som vanliga självhjälpsböcker utan väldigt fin. Önskar att jag hade läst denna bok mycket tidigare.

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Relationsräddaren!

Christina Ahlberg, 26 december 2014

Detta är en bok, vars budskap är mycket tydligt: Ingen relation behöver brytas. Hur svårt och dystert det än ser ut i en relation kan parterna välja att fortsätta att leva tillsammans och hitta kärleken till varandra igen. Genom att lära känna sig själv och sin partner och verkligen förstå vad som får en att "ticka" igång öppnas den kärleksfulla vägen till varandras hjärtan.

Läs den själv. Låna sen ut den till alla du älskar och önskar ska ha fantastiska förhållanden till sina partners!

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så bra igenkännande bok!

Kent Joakim Dahlén, 1 januari 2016

En viktig bok att läsa för att förlänga eller förbättra förhållandet. Enkel, tydlig och intressant. Läs den fort! Den kan göra underverk...

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant och lättläst bok

Norrlänning, 25 juni 2015

Författaren som är äktenskapsrådgivare ger många konkreta exempel från riktiga parförhållanden, där man och hustru inte klarar av att ge varandra kärlek. Det här är ingen tråkig och svårläst facklitteratur.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok! Blev helt förtrollad. Borde läsas av...

V, 11 september 2013

Underbar bok! Blev helt förtrollad. Borde läsas av ALLA. Den är extremt lättläst och förklarar väldigt tydligt alla delar i ett förhållande, och för min del var det väldigt lätt att se vem jag var och vad jag behöver.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Absolut den bästa boken om relationer som jag hittills...

Johanna Rundström, 3 september 2013

Absolut den bästa boken om relationer som jag hittills har läst. Den tar också upp barnens kärleksspråk och vikten av att kunna tala sina barns kärleksspråk.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ögonöppnare!

Emelie, 31 januari 2019

Underbar bok med många exempel på olika situationer. Den gav mig verkligen en Aha-upplevelse! Denna kommer jag läsa om igen och igen...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej