Du är här: Start / Betyg & recensioner / Brobyggarna
Betyg & recensioner för

Brobyggarna (Pocket)

Kundbetyg 4

(150 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Brobyggarna var intressant och mycket läsvärd

Pär Åke Tegstam, 17 oktober 2018

Mycket bra research. Intressant att läsa. Jag har ändrat uppfattning om Guillos författarskap. Jag läste med stort intresse och kastade mig raskt över nästa del i serien. Det är ett mastodont arbete. Är nästa del av samma kaliber är jag mycket nöjd

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Överraskande bra

Harri , 6 oktober 2015

Med viss tvekan satte jag mig ner med Brobyggarna. Men redan efter de tre första sidorna var jag fast. Det här är en lika delar underhållande och spännande historisk äventyrsroman.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Brobyggarna

Johan Sandberg, 22 januari 2015

Boken är för lång och tjatig. Hade varit trevligare att läsa om den hade förkortats, speciellt beskrivningarna om Ludwigs tuffa tid på fjället

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Brobyggarna

Helena Andersson, 22 december 2014

Mycket bra, läsvärd! Intressanta karaktärer och en bra historia som också berättar om tiden skeenden i huvudpersonernas omvärld och man vill följa personerna och se vad som händer i framtiden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra personskildringar

Andbic, 12 augusti 2014

Har mest läst Guillous spionthrillers tidigare, det här var något helt annat men också mycket bra. Bra personporträtt och viktig historieskrivning. Rekommenderas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jan Guillou visar än en gång hur man fångar sina...

An1, 29 oktober 2013

Jan Guillou visar än en gång hur man fångar sina läsare. Inte enbart är det fantastiskt att se hur han är en mästare i språket utan också, som vanligt, påläst och kan beskriva "då"-tiden på ett bra sätt. Mycket läsvärd!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst, fängslande människoöden. Vilka kämpar dessa...

Lillemor Hammarström, 22 oktober 2013

Lättläst, fängslande människoöden. Vilka kämpar dessa människor var. Spännande att läsa om vad som hände i Afrika, hade ingen koll på hur det var där under 1:a världskriget.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Efter att ha läst flera tunga men viktiga böcker blev...

Agneta I, 21 oktober 2013

Efter att ha läst flera tunga men viktiga böcker blev läsningen av Brobyggarna en skön avkoppling. Lättläst som den är och väl underbyggd av fakta var det svårt att släppa den. Berättelsen om Afrika var speciellt intressant eftersom jag inte särskilt väl kände till vad som pågick därnere vid den tiden. Man skäms som europé. Men trots många obehagliga sanningar är det en Feel Good-bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra bok som det var svårt att lägga ifrån sig....

Margit Ekdahl, 17 oktober 2013

Mycket bra bok som det var svårt att lägga ifrån sig. Samtidigt som underhållning är det mycket historia. Skall börja på nästa fortast möjligt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej