Du är här: Start / Betyg & recensioner / Det känns konstigt att vakna i sin egen säng
Betyg & recensioner för

Det känns konstigt att vakna i sin egen säng (Pocket)

Kundbetyg 2

(34 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Intressant och tragisk

Johan, 21 mars 2019

Intressant och samtidigt tragisk läsning. Tänk vad vi människor kan göra mot oss själva för att bedöva känslan av tomhet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag har inte läst hela boken än, men jag tycker att...

Stina, 25 september 2013

Jag har inte läst hela boken än, men jag tycker att alla beskrivningar är lite överdrivet målande emellanåt. Inte så att jag blir äcklad, men... För lite lämnas åt fantasin, känns det som.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Man känner (obehagligt?) mycket igen sig. Min första...

Sara Gommel (Värmdö), 7 maj 2013

Man känner (obehagligt?) mycket igen sig. Min första reaktion är att bli äcklad av Sophia Adolfssons väldigt utelämnande språk men samtidigt kommer jag på mig själv varför jag känner så: för att jag slås av en prydhet. Adolfssons språk imponerar inte väldigt på mig, inte heller hennes tunna försök till att hålla någon slags story levande med en liten "granntant" som skickar konstiga meddelanden genom brevinkastet. Det känns mest bara som en ursäkt för att få skriva den här boken som mestadels handlar om fyllehistorier, fylleligg, bakfylla, fylleragg, fyllehistorier, och ett extremt uttråkande jobb där alla säger samma sak till varandra hela tiden.

Jag letar och letar efter något som lyfter storyn, något slags klimax, men tycker att storyn håller samma tempo hela tiden. Det är gamla killar som blivit till kliande ärr, det är ytligt liv och det är stora bröst. Det är nikotingula väggar och ett evigt singelliv utan ett välfyll... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den ÄR bra, men jag är nog för gammal (hemska tanke)...

Bokrotad (Stockholm), 18 april 2013

Den ÄR bra, men jag är nog för gammal (hemska tanke) tror jag. Gillar dock att Anna styr sig själv att HON väljer och HON bestämmer. En underhållande provkarta på äckel.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En svensk, kvinnlig Bukowski !

es, 5 januari 2013

Köpte egentligen boken till min dotter men efter att ha tittat i den läste jag den. Författarinnan har lyckats att beskriva jakten efter att fylla den inre tomheten med alkohol och sex samt vinets och kåthetens ångestladdade konsekvenser på ett fängslande sätt. Har aldrig läst någon annan som lyckats med det konststycket, annat än Charles Bukowsi.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej