Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gengångare
Betyg & recensioner för

Gengångare (Pocket)

Kundbetyg 4

(110 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Gengångare

Kerstin Ahlm (Västerhaninge), 24 september 2015

Nionde boken av Jo Nesbö. Böckerna om Harry Hole blir bara bättre och bättre. Denna bok är inget undantag. Spännande med oväntade vändningar. Rekommenderas varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderas!

Sylvi , 28 augusti 2014

En som alltid välskriven och spännande Harry Hole! Den är svår att lägga ifrån sig, oväntade vändningar och annorlunda upplösning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jo Nesbös böcker slutar aldrig förvåna en. Hans böcker...

Nina Andersson, 19 november 2013

Jo Nesbös böcker slutar aldrig förvåna en. Hans böcker är väldigt spännande och svåra att lägga ifrån sig. De blir bara bättre och bättre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som spänningsförfattare har Nesbö få som når upp till...

molkosaki, 30 oktober 2013

Som spänningsförfattare har Nesbö få som når upp till hans hantverksnivå i spänningsuppbyggnad - ny överraskande vändning i händelserna. Mycket skickligt. När det gäller att få till en känsla/engagemang i huvudpersonen,så toppar dock Nesbö inte. Trots att beskrivningar känslor inte saknas - så står man ändå inte på håll....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Harry Hole i högform! Så fort man kommer till sista...

Johanna, 18 oktober 2013

Harry Hole i högform! Så fort man kommer till sista sidan så vill man slita fram nästa bok och läsa fortsättningen. Jo Nesbö kan detta och det visar han bok efter bok. Måtte han aldrig sluta skriva om Harry Hole.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nu har jag "sträckläst" 9 st om Harry Hole. Det säger...

Inger Bobjer, 17 september 2013

Nu har jag "sträckläst" 9 st om Harry Hole. Det säger väl ALLT om vad jag tycker. Väntar på den 10:e, "Polis". När kommer den i pocket?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ganska seg i förhållande till de tidigare utgivna...

Agneta MC Hertzberg (Mora), 13 augusti 2013

Ganska seg i förhållande till de tidigare utgivna Hole-deckarna. Den ofta förekommande kursiva texten är lite irriterande, det borde lösas på ett bättre vis.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min första Nesbö faktiskt. Mycket bra, en fantastisk...

Glenn Johansson, 2 augusti 2013

Min första Nesbö faktiskt. Mycket bra, en fantastisk intrig som driver läsningen framåt. Ett minus är dock att flera av personerna är alltför orealistiska vilket förtar lite av den samhällskritiska udden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Något svår att följa med de olika hoppen fram och...

Ulla-Liza Elisabet Blom, 24 juli 2013

Något svår att följa med de olika hoppen fram och åter. Hyfsat spännande historia. Språkligt bra behandlat, ger flyt i texten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej