Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tillbaka till henne
Betyg & recensioner för

Tillbaka till henne (Pocket)

Kundbetyg 4

(24 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En av de bästa

Cecilia , 11 augusti 2015

Jag kommer alltid tillbaka till Tillbaka till henne. Läser om och berörs av ett fulländat språk och en fängslande berättelse som lärde mig mycket.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En berättelse om röst och rätt

Niels Jamber (Danderyd), 9 augusti 2016

Relationsdrama med parallella berättelse i nittonhundratalets början och
nutid, sammanhållet av ett antal föremål som upphittats av nutidens berättare. och spåras bakåt i tiden. Rösträttsstriden finns med som ett motiv men hamnar i bakgrunden för relationsberättelsen Signes
berättelse är den mest fängslande, där fångas tidsstämningen in, Lövestam kan ju det härt med språk..... Tonen är humoristisk, ibland lätt raljant (nutid) men det står väl för karaktärens personlighet, Det är lättsamt, oftast, lite åt 'feel.good'. Känns som en naturlig följeslagare till Fru Frimans krig på SVT; jag läste den ungefär samtidigt som jag såg serien.
Mina invändningar är att det är lite för långt, tematikens fokus är inte helt klart, jag hamnar djupt inne i personernas inbördes känslotrassel, de yttre skeendena kanske intresserar mig mer. Men det är en smaksak, Lövestam skriver bra och fängslande, men jag har läst annat av henne som jag upp... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Snart färdigläst

Inni, Umeå, 6 maj 2014

Den här boken håller jag i mina händer nu - när jag "hoppat i säng" och så fort jag vaknar. Hittills ger den mig glädje.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En av de bästa böcker jag någonsin läst!

S.L, 20 mars 2014

Den här boken stannar kvar hos en. Man känner den i hela kroppen. Och den fortsätter att påverka en. En fantastisk bok som jag hoppas att många hittar till.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastiskt bra bok

Hanna (Stockholm), 7 februari 2014

Har en tredje del kvar och vill läsa hela tiden för att veta hur det ska gå, samtidigt som jag vill dra ut på det för att få boken att räcka längre. Dilemma! Tror jag får läsa om den så snart jag är färdig..

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej