Du är här: Start / Betyg & recensioner / Eld
Betyg & recensioner för

Eld (Pocket)

Kundbetyg 4

(95 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Lika bra som den första boken. Bortsett från det...

Malin Keijser, 12 juli 2013

Lika bra som den första boken. Bortsett från det övernaturliga och spännande har jag aldrig läst några andra böcker som lika bra skildrar hur det är att vara udda när man växer upp i en bruksort. Man känner verkligen igen sig.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt bra och spännande bok! Och lite oväntade...

Jenny, 19 juni 2013

Riktigt bra och spännande bok! Och lite oväntade händelser... Kanske inte riktigt lika bra som Cirkeln, samtidigt som den har fördelen att man fått lära känna de unga häxorna bättre. Personerna är väl beskrivna och de är lätt att känna igen sig i dem fastän man läser den som vuxen och inte alls är i samma ålder som huvudrollsinnehavarna. Enda problemet är att man måste vänta på del 3 nu, vill så gärna läsa fortsättningen :)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svårt att sluta läsa om dessa charmiga tjejer. Dom är...

Gullinina, 19 april 2013

Svårt att sluta läsa om dessa charmiga tjejer. Dom är härligt olika men hittar sina vägar för att det ska skapas en vänskap dem i mellan. I den här boken får man följa just den resan dom får ta för att höra ihop på ett helt nytt plan. Dom får lära sig mycket nytt om deras krafter och världen som dom tidigare inte kände till.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Eld

Ami, 26 augusti 2015

Lika bra som Cirkeln! Inga problem att fortsätta läsa trots att det var ett år sedan jag läste den första boken. Handlingen och karaktärerna utvecklas på ett trovärdigt sätt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

fortsätter....

caro, 2 december 2014

Serien blir bara bättre och bättre. Svårt att lägga ifrån sig boken framför allt för mig och alla andra om gillar fantasy och dessutom gillar att den utspelar sig i en liten ort i Sverige.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bättre än första boken

Martina, 5 juni 2014

Jag gillade inte första boken så mycket när jag läste den, tyckte den var alldeles för barnslig på något sätt. Men "Eld" tycker jag är riktigt bra och spännande :) Så jag rekommenderar att man fortsätter läsa serien även om man inte var så imponerad av första boken!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Uppföljaren levererar och jag tycker att den tom...

"Bokmalen", 12 november 2013

Uppföljaren levererar och jag tycker att den tom överträffar sin föregångare. Karaktärerna är lysande gjorda och det är spännande att följa deras olika öden. Intrigen är bra och man bara väntar och hoppas på att den sista delen ska vara en "fullpottare". Allt har i alla fall byggts upp så att det kan bli en hejdundrande final.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag tycker om det okulta och magi! Började tyvärr med...

Margareta Sandin, 21 oktober 2013

Jag tycker om det okulta och magi! Började tyvärr med fel bok men hoppas det inte gör så mycket. Ser fram emot den 3:e.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hade jag varit i 13-17 års åldern så hade jag älskat...

Emma, 14 augusti 2013

Hade jag varit i 13-17 års åldern så hade jag älskat den här boken! En bok som behövs och jag tror att många kan känna igen sig i de olika karaktärerna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt underbar, bättre än första! Mer action, magi och...

Helt underbar, bättre än första! Mer action, magi och drama. Sträckläste den på två dagar. Ser fram mot nästa del. Fortsatt bra gestaltning av olika personer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej