Du är här: Start / Betyg & recensioner / Trädgårdsboken om jord

MYSIG, VIKTIG & GIVANDE

SOSO, 17 september 2018

För den riktigt vetgiriga och informationssökande! Innehåller allt som man behöver och vill veta för både nybörjare och odlingsGurus! Det är en mäktig bok, det är något som är säkert!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Allt om Jord - så lyckas man i trädgården

Helena Söderman , 12 mars 2018

Har du någonsin funderat på att odla minsta lilla planta, eller sätta några frön. Då är detta boken du inte visste du behövde. All odling börjar - och slutar med jorden vi odlar i. I denna bok får du veta allt, hur då får bästa förutsättningarna för just din odlingsnivå. Det finns en anledning till att denna bok är kurslitteratur på trädgårdsmästarutbildningar! Blir jordproffs - du också!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Magnifik

Kerstin Olofsson, 18 oktober 2016

En tung bok på alla sätt - innehåller allt från istiden till min lilla kompost! Och inte minst vackra illustrationer och foton.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jordkunskap på djupet

Birger Stenemo, 24 juli 2019

Denna bok ger jordkunskap på djupet. Om man efter att ha läst denna fortfarande undrar över jord behöver man bara läsa en gång till.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa trädgårdsboken

Hans Åke Nordström, 4 april 2018

Vackert formgiven med gediget innehåll och många faktarutor - helt enkelt en av de bästa trädgårdsböcker som jag någonsin läst. Förlaget får högsta beröm!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande nyckelkunskap om vår JORD

Barbro Karin Tegeström, 13 mars 2018

WOW , vilken bok . Jag får svar på det mesta och den väcker odlingslängtan . Skynda dig våren !!!! Jag vill pröva mina kunskaper fort ! /Barbro

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

omfattande bok

Jag har inte hunnit läsa hela boken ännu, men den ger intryck av att vara mycket grundlig och omfattande. Den tar t.o.m. upp geologi och varför våra jordar är som de är. Jag har redan fått lite tips om hur jag ska hantera mina små försöksodlingar framöver.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra bok

Arthur Moe, 30 maj 2017

För en nybörjare är det ganska tung men jag tycker ändå att det är mycke bra information i den. Som en referense bok är det väldigt bra och det är det jag tänker använda den till.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra lårobok om jord.

Britt Tisell-Linde, 7 mars 2017

En gedigen bok om det viktiigaste vi har i trädgården för att lyckas. Vi använder den som "lärobok i vårt trädgårdspratargrupp. Mycket att diskutera ikring.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderas!

MR, 5 januari 2017

En informationsrik, välskriven, rolig och lättillgänglig bok! Vackra och instruktiva bilder. Perfekt för både undervisning och som läsning i trädgårds-nördens soffhörna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej