Du är här: Start / Betyg & recensioner / Det röda fältet
Betyg & recensioner för

Det röda fältet (Pocket)

Kundbetyg 4

(11 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Vad jag tycker

Karl Anders Michaelsson, 10 november 2014

Börja boken med att ha till hands ett block och en penna för att följa de olika personerna med namn och relation. För mig var det svårt att hänga med utan detta hjälpmedel.

Boken vann desto närmare man nådde sista pärmen. Den var svårt att följa i början, men efter cirka 150 sidor så blev det mycket bättre. Författaren är en mästare på många sätt. Tidvis känner man sig nästan närvarande i boken. De miljöer som beskrivs där känner man nästan dofterna av. Jag har några sidor kvar men vet att jag kommer att minnas boken och att de sista sidorna kommer att bli mycket mer lättlästa än de första 150 sidorna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag upplevde berättelsen mer som en saga än en...

Per (Handen), 30 september 2013

Jag upplevde berättelsen mer som en saga än en dokumentär, därför tog jag inte illa vid mig av de grymma sakerna som utförs på djur och människor.
Jag hade svårt att hänga med i de ständiga hoppen mellan olika tidsperioder.
Vackert skriven.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken är enligt min mening en upplevelse. Författaren...

ethel Nilsson, 7 augusti 2013

Boken är enligt min mening en upplevelse. Författaren är en mästare på att beskriva miljöer och människor. Dock måste man kanske varna för hans realism. I hans värld tuggar hundarna på liken, människors överlevnad är bunden till det egoistiska familjeintresset och härskaren är ond. En fantastisk bok av en enastående berättare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej