Du är här: Start / Betyg & recensioner / Ur varselklotet : illustrerade sägner ur Slingans landskap 1984-1994

Fantastisk!

LaBeNi, 20 januari 2016

Otroligt begåvad illustratör men även den tillhörande texten är väldigt välskriven och visar att SImon även har starka tendenser till att kunna skriva bra. Känner man (som jag) dessutom till omgivningarna så blir det extra fantasieggande. Gillar verkligen hur Simon väver in "science fiction"-elementen på ett väldigt trovärdigt och nedtonat vis istället för att fläska på.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk blandning av konsum folkhem och SF.

:-) L8, 21 september 2015

Jag köpet först en till mig själv o sen direkt ett antal till mina kompisar. Det lustigaste var, att en och annan trodde att det var sant

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken bra...

Mippen, 17 september 2015

Kanonfin bok.. Fina bilder och en bra text som hjälper till att skapa en historia.
Vissa delar av texten kanske är lite för luddig men bilderna väger upp detta med råge.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nästan verkligt

Hobbybibliotekarien, 1 augusti 2015

Gillar Stålenhags bilder och känner igen mycket i dem. Bra bok som kan ligga framme och locka till sig läsare (tittare)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fina bilder och berättelse

Whatanicedayd, 12 februari 2015

Jättefina bilder som är vackra var och en men jag tycker det var extra roligt att se dem i sitt sammanhang med berättelsen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nya perspektiv!

Carl-Gunnar Sand, 11 februari 2015

Köpte boken som försenad julklapp till ett barnbarn med sinne för det udda i tillvaron, och hann bara titta igenom boken som hastigast innan jag lämnade den. Beklagar bara att jag inte köpte ett ex till mig själv. Mycket se- och läsvärt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt illustrerad!

Claes Helander, 27 november 2014

Bokens suggestivt illustrerade miljöer vävs fint samman med den fiktiva historien om mälaröarna. Illustrationerna är näst intill fotorealistiska, ett mycket fint hantverk.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantasieggande retroframtid

McFly, 7 november 2014

Nedtonad svensk folkhemsestetik kryddat sci-fi-fantasier från 70 och 80-talet. Snorsnyggt, kul och en film man hoppas blir gjord. Är man född i början av 80-talet är boken som ett nostalgiskt foto-album över ens barndoms fantasier. Rekommenderas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej