Du är här: Start / Betyg & recensioner / Mitt Gran Canaria : Lanzarote och Fuerteventura

Fullproppat!

Jens, 18 december 2017

Har preppat med guiden för en sväng på kanarieholmarna på så hyggligt långt avstånd ifrån playorna man kan komma utan att mista saltvattenstänken, men med siestan, tapas, naturen och vinbarerna nära. En bok fullproppad med tips som skall verifieras och njutas av, återkoppling kommer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa guiden på Gran Canaria!

N Bark, 8 december 2017

Precis allt som du som resande vill veta finns i denna reseguide! Du får en garanterat medveten och personlig upplevelse och omsorgsfullt guidad och tipsad om bästa sättet att få ut det mesta av din resa. Hädanefeter vill jag inte resa någonstans utan en reseguide som är gjord av dessa författare och fotografer. Det finns allt! tips om båtturer mellan öarna där du kan uppleva delfiner som följer båten, och välgrundande råd om vilken färjelinje som har bäst priser och resetider. allting är up to date och stämmer överens med verkligheten. resturangtips, bästa kaffe och glasstips, tips på sportutövande, lite mer undandgömda pärlor som barer som ligger utanför turiststråk. Jag satte verkligen guiden på prov dagligen och blev inte besviken en enda gång! Reste själv med två barn i olika åldrar och med olika intressen och bodde i en lägenhet som jag hyrde via air bnb. Jag kan varmt rekommendera denna reseguide som gör resan perosnlig och vä... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trevlig reseguide

astjon (Umeå), 6 februari 2017

En reseguide som ger personliga tips och är trevlig att läsa. Kartorna i boken är inte helt enkla att förstå sig på, men Google maps finns ju alltid att ta till. Tack vare boken fick jag nya infallsvinklar t.ex. när jag sökte restauranger.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte vad jag hade hoppats på

Anki, 26 december 2016

Boken ger tips på bra restauranger, caféer och barer. Jag köpte boken för att få tips på saker att göra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej