Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gideons ring
Betyg & recensioner för

Gideons ring (Pocket)

Kundbetyg 4

(334 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Lika spännande som föregångarna. Kan läsas utan att ha...

Mao, 24 april 2013

Lika spännande som föregångarna. Kan läsas utan att ha läst de första i serien. Bra med den röda tråden i alla böckerna. Väntar på fortsättningen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven, spännande

Monica Stenfall, 8 december 2016

Carin Gerhardsson är en av mina favoritförfattare, bygger upp historien på ett mycket bra och spännande sätt, man lär känna personerna i boken och blir engagerad i dem. Mycket bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

yeesss....

Lia, 2 januari 2016

boken suverän som vanligt. Sträckläste & lyssnat. Historien spännande och det är
intressant att följa personerna det handlar om. Boken är bra uppdelad inget kludd.
Författarinnan är en av mina favisar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Suverän som pocket.

Jorgena, 2 april 2015

Carin Gerhardsen har alltid fantastiska historier att berätta. Slutet är alltid överraskande.

Vad är det för hjärna som tänker ut alla dessa ruskigheter ?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd

Kristina Elmén, 1 april 2015

Carin Gerhardsen är en ny författare för mig och efter ett par prova på-böcker tvekar jag inte att säga: Bra skrivet, Carin! Hoppas du fortsätter länge till med dina spännande och välskrivna berättelser!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gerhardsen lämnar ingen oberörd

Anders Weber, 25 augusti 2014

Hon har en förmåga att ta sig under skinnet på sina karaktärer som många andra deckarförfattare saknar. Intrigen är komplex och slutet oväntat. Spännande hela vägen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Alla Carins böcker är suveräna

Jonas, 10 augusti 2014

Som rubriken säger har jag läst alla böcker ur Hammarbyserien, och dom är alla lika bra. Tycker om sättet som Carin skriver. Kan klart rekommendera hennes böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En spännande om än något rörig deckare. Jag gillar...

Ante, 14 januari 2014

En spännande om än något rörig deckare. Jag gillar Gerhardsens sätt att skriva, men här känns historien något tunnare än i hennes tidigare böcker. Hon har alltid bra personporträtt och även om språket inte alltid är perfekt, så har hon en förmåga att beskriva människors liv på ett trovärdigt sätt. Man blir också engagerad i de inblandade polisernas privatliv och vill gärna fortsätta att följa gänget hos Hammarbypolisen i flera böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag tycker om när det kommer en riktigt bra trilogi,...

Agneta Bergdahl, 2 januari 2014

Jag tycker om när det kommer en riktigt bra trilogi, eller fler. Dessa böcker har tilltalat mig sen jag läste den första.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej