Du är här: Start / Betyg & recensioner / Dandy
Betyg & recensioner för

Dandy (Pocket)

Kundbetyg 3

(214 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mkt bra

Anders Lund, 3 februari 2016

En ny vinkling av 1900-talshistorien. Boken är en mycket viktig inblick i europeiskt tänkande. Visar komplexiteten i sammanhangen. Kompletterar traditionell historieskrivning ypperligt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dandy

Periodläsare, 9 september 2015

Lite seg bok, hade förväntat mig mer eftersom den första boken i serien, Brobyggarna, var så bra. Men boken har ju sin plats i handlingen så det går ju inte att hoppa över den.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

ge inte upp

Elisabeth Kjellström, 13 februari 2015

Guillou tar sig - efterhand blir intrigerna och händelserna mera påtagliga och alla hans endlösa sidor om jakt och brobyggeavtar. Jag ser verkligen fram emot de kommande delarna. Och säga vad man vill om Guillot men ord och meningar behärskar han.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tyvärr helt ointressant och händelselös

Erik , 14 augusti 2018

Tyvärr helt ointressant och händelselös bok. Sämsta boken i serien. Hoppa över och gå direkt på Mellan rött och svart.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Suverän samtidsskildring

Arne, 10 april 2014

Guillous kulturella kunskaper är imponerande, men ibland blir jag lite trött på hans docerande.
Kul med alla kändisar från den tiden.
Klart läsvärd

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Första halvan av boken nådde inte samma höjd som den...

Happe, 14 januari 2014

Första halvan av boken nådde inte samma höjd som den första boken, del1 i serien.
Andra halvan av boken lika bra som del1 i serien. Ser fram emot del3.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Upplever boken som lite "ytligare" än den första boken...

Annmariehqt, 2 januari 2014

Upplever boken som lite "ytligare" än den första boken i trilogin. Den är inte lika fängslande, men ändå väl värd att läsas.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dandy är bättre än Brobyggarna. Konstklubben som...

Anita , 11 december 2013

Dandy är bättre än Brobyggarna. Konstklubben som verkligen fanns. Sen omslaget som är mycket tjusigt. Ser fram emot kommande böcker i serien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket fängslande och välskriven bok. Som anligt...

Patrik Sjöstrand, 25 november 2013

En mycket fängslande och välskriven bok. Som anligt blandar Jan Guillou in historiska händelser i romanen så att man till slut inte vet vad som är sanning eller fiktion.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej