Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gone girl
Betyg & recensioner för

Gone girl (Pocket)

Kundbetyg 3

(243 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

tråkig

Zannah, 31 december 2014

Inte alls som jag förväntade mej. Riktigt långtråkig, Hade förväntad mej en bok att längta till, men jag ville bara att den skulle ta slut.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En besvikelse!

Mahak, 2 december 2014

Kan inte förstå att denna bok blivit så upphåsad. Jag tyckte den var seg, tråkig och dålig. Läste ut den bara för att se om den skulle ta sig men det gjorde den inte!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

taffligt språk

Lejonmamman, 19 oktober 2014

Blev sugen på den här boken på grund av filmen, och tyckte att upplägget verkade spännande - att hon försvinner och mannen blir misstänkt. Men jag blev besviken. Språket är ganska taffligt och banalt. Och storyn är inte trovärdig. Dels att huvudpersonerna skulle känna varandra så dåligt, dels att en av personerna är så skruvad/psykopatisk. Det kändes överdrivet. Men boken har det där amerikanska bestseller-drivet som gör att man ändå fortsätter läsa och vill veta vad som ska hända. Så h-e-l-t kass är den inte. Men jag förväntade mig klart mer.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En besvikelse.

Mats Liberg, 14 oktober 2014

Jag köpte den för att den är så omskriven men blev besviken och hade svårt att ta mig igenom boken.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gone girl

Gunnel Körvall, 11 oktober 2014

Ingen bok jag vill rekommendera. De innehåller två personers tankar och saknar varje spår av aktion, dessutom störs man av vulgära uttryck vad gäller sex. Segt och händelsefattigt.

En bok jag varmt vill rekommendera är Ögonblicket av Douglas Kennedy, bästa bok jag läst på många år.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt seg början...

Lena Svärdsjö, 9 september 2014

Det dröjde ända till sidan 247 innan boken började bli spännande, och det är rätt så tålamodsprövande. Efter detta var boken klart läsvärd och med många överraskningsmoment och snillrika vändningar. Men som sagt, trögheten i början drar ner betyget.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

rörig

Charlotte Ängré, 8 januari 2015

Fattade inget av denna bok, la ifrån mig den ganska snabbt.. under förväntningarna. kan inte förstå hur den sålt så mkt!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

hyfsad

Ewa , 1 augusti 2016

Alldeles för pratig och egentligen fanns ingen karaktär man gillade eller brydde sig om men så småningom ändå en viss spänning -blir nog inte mer av denna författare för mig dock

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För snäll deckare

Eura 2011, 30 mars 2016

Gillade inte denna alls var nästan tråkig. I och för sig smart och klurig mena ingen deckare som jag gillar

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej