Du är här: Start / Betyg & recensioner / De blå damerna
Betyg & recensioner för

De blå damerna (Pocket)

Kundbetyg 4

(90 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En bok helt i min smak

Irene Kårlin, 3 maj 2018

Boken fångade mig direkt med sina personbeskrivningar på alla som är med i handlingen. En bok som jag inte gärna ville lägga ifrån mig. Bra och spännande handling med oanade vändningar. Läs den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Heja Skövde

Mr Pike, 10 april 2018

Ytterligare en bra bok av Appelqvist förlagd till Skövde. Den är både trevlig och spännande och det var inte lätt att lista ut skuldfrågan. Så ska det vara. Denna bok ska ni läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Blå damer

Strulputte, 30 oktober 2017

Efter en stöld och ett mord var det mest en släpig transportsträcka med alltför många personer inblandade och upprepande beskrivningar av dem och vad de gjorde, vilket gjorde boken tråkig.
Välskriven. Först vid auktionen tog det fart igen och polisen fick upp ett spår.
Upplösningen var si så där. Läs den, men det finns bättre böcker inom samma område.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag läste denna bok först, hade inte läst de tre...

Bippsan, 8 januari 2014

Jag läste denna bok först, hade inte läst de tre föregående böckerna om Emma & Co. Den var trevlig att läsa men emellanåt tappade jag intresset. Men blev så pass intresserad att jag nu läser de andra också (de är bättre). Alltid roligt att läsa om en stad som inte är Stockholm, jag blir sugen på att besöka Skövde!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Alltid kul att läsa en bok men lokal anknytning till...

Susanne, 9 december 2013

Alltid kul att läsa en bok men lokal anknytning till trakten där man bor.
Denna är som de övriga av Kristina Appelqvist.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kristina Appelqvist skriver så man ser allt framför...

Eivor Gustafsson, 6 december 2013

Kristina Appelqvist skriver så man ser allt framför sig när man läser böckerna. Fantastiskt. Sermed spänning fram mot nästa bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven, enkelt språk, mycket spännande. Innehållet...

Barbro Lundin (Solna), 21 november 2013

Välskriven, enkelt språk, mycket spännande. Innehållet gör att den är svår att lägga ifrån sig, går ej att lista ut upplösningen. Mycket bra, rekommenderas varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som vanligt med hennes böcker så fångas men efter bara...

Mamma till 2, 29 september 2013

Som vanligt med hennes böcker så fångas men efter bara några rader, helt underbar bok med en spännande handling. Att man sen bor i närheten av miljön och då får en bättre uppfattning om områderna de utspelar sig i är ju inte helt fel..tvärtom. Det finns bara en dålig sak med hennes böcker, de tar slut för fort!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hennes andra böcker är bättre, denna var lite...

Marie Simonsson, 4 november 2013

Hennes andra böcker är bättre, denna var lite förutsägbar, man visste tidigt vem mördaren var. Karaktärena var inte så intressanta och handlingen sådär.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Redan i början av boken när karaktärerna presenterades...

Laltia, 29 oktober 2013

Redan i början av boken när karaktärerna presenterades insåg jag vem som var mördare..resten blev en transportsträcka samt en avslutning med ett rätt dåligt motiv.
Alldeles för enkel bok, de tidigare böckerna har varit bättre, där man i alla fall ha fått ha lite olika misstänkta.

Näe, satsa mer på kvalitet än kvantitet i fortsättningen. Att skriva en tjockare bok är inte alltid bättre.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej