Du är här: Start / Betyg & recensioner / Livet efter dig
Betyg & recensioner för

Livet efter dig (Pocket)

Kundbetyg 4

(775 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Gripande

Bokläsarn (Luleå), 17 november 2017

Boken är gripande och omvälvande. Handlingen utgör en mix av kärlek, öden och svåra relationer. Det växlar mellan glädje och sorg och starka känslor. Synnerligen läsvärd!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs den!

Lotta, 20 november 2016

Hittade denna av en slump. Är så glad för det. Bland det bästa jag läst. Rolig, sorglig, hjärtslitande. Slängde mej direkt över nästa bok Arvet efter dej. Älskade dem!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

DEN BÄSTA BOKEN NÅGONSIN!

marija teskera, 9 oktober 2016

För alla dem som gillar kärleksböcker! En varning; vara beredda på allt!
Det här är en bok får en att skratta och gråta allt på en gång. Jag satt med boken i händerna tills kl. 05.00. En sådan bok som man kan läsa tusen gångar utan att tröttna på den.
Med säkerhet kan säga att jag kommer fortsätta läsa hennes böcker eftersom hon skriver på ett lätt men ändå intressant sätt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bladvändare

Monkan, 21 juli 2015

En bok som griper tag i en. Man kan inte sluta läsa! Den lämnar kvar många funderingar och känslor. En näsduk rekommenderas på slutet.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs ALLT med Moyes du kommer över!

Sandra Tholander, 26 december 2014

Moyes är det bästa som hänt mig efter Marian Keyes, jag uppfinner nästan ett sätt att läsa i duschen eftersom det är omöjligt att lägga ifrån sig boken!
Rekommenderar VARMT alla böckerna hon skrivit.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En annorlunda historia

Gunnel Körvall, 24 september 2014

Både spännande och gripande, mycket bra! Man kan inte släppa boken förrän den är slut och då kan man inte sluta tänka på historien. En bok att rekommendera!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En helt underbar bok, som man inte kan släppa....

Lise-Lotte Lindeberg, 28 oktober 2013

En helt underbar bok, som man inte kan släppa. Samhällsaktuell och mycket bra ur psykologisk synpunkt - relationer, kärlek, manligt, kvinnligt, och mycket mer. Eftersom jag arbetat med att undervisa unga människor i psykologi vet jag att denna bok behövs!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den bästa bok jag har läst på mycket länge. Den satte...

Birgitta Sandgren, 8 oktober 2013

Den bästa bok jag har läst på mycket länge. Den satte spår och flera månader efteråt kan jag fortfarande gå och tänka på den.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket trovärdig, varm och kärleksfull skildring av...

karin , 8 oktober 2013

En mycket trovärdig, varm och kärleksfull skildring av livets mörkaste sidor.
En helt underbar läsupplevelse som det gjorde ont att skiljas ifrån!!!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej