Du är här: Start / Betyg & recensioner / Sista brevet från din älskade
Betyg & recensioner för

Sista brevet från din älskade (Pocket)

Kundbetyg 4

(335 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Älskade

Aline, 27 september 2016

Älskade denna! Är så svag för när de går tillbaka i historien så man nästan kan ta på kärleken författaren beskriver. Spännande utfallnoch älskar slutet, måste absolut läsas!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra författare

K BO, 1 mars 2017

Jag tyckte den var bra men lite rörig emellanåt, ibland visste man inte riktigt vilken tid det gällde. Och breven man till kvinna och tvärtom var förvirrande.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tidernas kärleksroman

Lotta, 23 juli 2016

Jag blev helt betagen av denna berättelse. Så stark, så gripande utan att bli sliskig. Jag ville aldrig att den skulle ta slut.
Jojo Moyes är fenomenal på att berätta.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok att skingra tankarna och koppla av

Hedvig Helene Johansson, 23 mars 2015

Läste flera sidor varje kväll innan jag somnade. Jojo Moyes böcker är generellt lätt lästa och innehållet i denna bok var spännande, men kanske lite väl romantiskt för min smak. Boken kunde ha kortats ner en hel del.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande efter halva boken

Ellce 62, 16 februari 2015

Jag började med den här boken direkt efter "Steglitsan" av Donna Tartt så "Sista brevet från min älskade" kändes rätt ytlig. Kanske orättvis jämförelse. Efterhand stegrades dock intresset och sammanhangen i boken växte fram. Rätt bra slut.
Men det gäller att fokusera så man inte tappar tråden då det hoppas omotiverat (tycker jag) mellan decennier.
De andra böckerna av Jojo Moyes har varit av högre klass, särskilt språkligt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sätta ord på ordlösa känslor

Matilda, 2 april 2019

Jojo Moyes är helt klart framgångsrik av en anledning! Denna kärlekshistoria kändes så verklig att det känns som att man själv lever i det. Språket är helt fantastiskt och fångar verkligen en!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar

CamillaW, 2 mars 2016

Ååh vad denna bok är underbar!! En av mina favoritböcker av Moyes. Denna bok sätter spår och man funderar gärna på vad tiden och slumpen spelar för roll i livet. Härlig bok!! Rekomenderas

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra

Alice, 2 mars 2016

Älskar författarens sätt att skriva, alla bökerna. Det är lika svårt att lägga ifrån sig boken som det är sorgligt när den tar slut. En av favorit författarna ...väntar (o)tåligt på nästa bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte författarens bästa

Karin, 1 mars 2016

Inte Jojo Moyes bästa men ändå väldigt hög klass. En spännande historia men karaktärerna känns inte så levande och intressanta som i vissa av hennes andra böcker, t.ex. Livet efter dig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej