Du är här: Start / Betyg & recensioner / Etthundra mil
Betyg & recensioner för

Etthundra mil (Pocket)

Kundbetyg 4

(389 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Underhållande

Della Carlsson, 25 januari 2017

En mycket fängslande och underhållande läsning. Storyn innehåller det mesta och överraskar mer än en gång. Det blir nu fler böcker att läsa med samma författare.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nästan lika bra som de andra

Lotta, 20 november 2016

Humoristisk, allvarlig, lite sorglig. Jag gillade den, men den kan inte nå samma klass som Livet efter dej, Arvet efter dej och Sista brevet från din älskade. De var oslagbara.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa av Jojo Moyes!

Susanne, 16 oktober 2016

Bästa av Jojo Moyes tycker jag! Man skrattar och gråter om vartannat. Bra skrivet om vardagsliv och problem (inte så överdrivet romantisk och förutsägbar som vissa av hennes andra böcker)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Favorit

Gertie (Malmö), 26 augusti 2016

Jag tycker alla hennes böcker är bra, men denna är den bästa av dom alla.
Gillar berättarstilen, rolig men även en hel del svarta stråk.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Favoritboken just nu

Denna bok ville jag egentligen varken köpa eller läsa. Men valde att göra det ändå. Det lät inte som en spännande bok när man enbart läser på baksidan. Boken beskriver en kvinna som är stark i sitt psyke med en tilltro på det goda i människor. Att få följa henne och barnen på en livets resa kändes nästan som att man fick inblick i någon annans liv i smyg. Moyes har ett annorlunda sätt att skriva på, som kan få med läsaren på en annars tråkig handling om människor som kunde varit om vemsomhelst, och omvandla berättelsen till något fantastiskt. Lade bara boken i från mig två gånger. En bok om klasskillnader, kärlek till människor, män och djur, barn utan närvarande fädrar, om rättvisa och lite karma. Eller en hel del karma. Läs och njut! Skratta och gråt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

rolig,sorglig och tänkvärd

Monica Elisabeth Jansson, 13 april 2016

Denna bok var definitivt i min smak, världens mest positiva människa trots fattigdom och olika tragiska/negativa händelser i hennes liv. Mycket tänkvärt som gjordes och sades. Jag tror jag började tänka mer positivt själv efter att ha läst den.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min första men inte sista Jojo Moyes

Kerstin , 29 februari 2016

Att kunna få ganska banala händelser att bli så läsvärda att du inte kan släppa boken förrän du läst sista sidan är en konst som Jojo Moyes lyckas med. Otroligt bra skrivet!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

härlig feel good-bok med djup

Ulrika, 2 december 2015

Detta är en riktig feel good-bok som är så målande beskriven att det känns som att se en film (fast bok är alltid bättre än film). Man skrattar och gråter om vartannat och den belyser även de sociala skillnader som finns i England och vilka olika förutsättningar detta ger.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig bladvändare!

lena solljus, 23 juni 2015

Det lär inte bli ngt nobelpris för Jojo Moyes men hon är en härlig berättare. Lyckas som få skildra vad inkomstklyftor o klasskillnader innebär i praktiken och hon tar oss här med på en galen resa där du får använda stora delar av ditt känsloregister. Underbar semesterläsning!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej