Du är här: Start / Betyg & recensioner / Arvet efter dig
Betyg & recensioner för

Arvet efter dig (Inbunden)

Kundbetyg 4

(171 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

För hög förväntan

Mimmi, 21 januari 2016

En fantastisk författare, ska söka fler böcker av Jojo. Efter att ha slukat föregångaren " Livet efter dig" så blev jag lite besviken.
Allt blev så tillrättalagt, alldeles för bra. Många relationer, unga gamla, kärlek, frustration och utveckling.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig fortsättning

Ninni, 28 mars 2017

Denna bok var lika bra som den första och griper tag i mig så jag vill fortsätta läsa hela tiden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ingen värdig uppföljare

Cecilia Eriksson, 20 juni 2016

Ingen värdig uppföljare till en fantastiskt fin berättelse. Känns som om författaren bara slängde ihop en fortsättning efter press från bokförlaget att tjäna mer pengar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig

Therese S, 14 mars 2016

Härligt att få en fortsättning efter att ha läst arvet efter dig.Inget kan väl egentligen slå den första boken som är fantastisk. Tycker mycket om Lou som är huvudkaraktären i hennes kamp om att åter känna glädje i livet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

jättebra avrundning

Kerstin , 29 februari 2016

En skön bok Som en avrundning och ett avslut på Livet efter dig. Den ger hopp om att det går att gå vidare för mäniskor i sorg.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst sträckläsning

Agnes, 28 januari 2016

Jojo Moyes skriver fortsättningen på "Livet efter dig". Går inte att jämföra med den föregående boken, men är en lättläst sträckläsare. Man behöver inte ha läst "Livet efter dig", men den rekommenderas efter som den är så bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppförfattare

Olle Stövander (Gustavsberg), 11 januari 2016

Jojo har verkligen blivit en av mina toppförfattare! Hon skriver så fängslande och man blir verkligen berörd. Jag rekommenderar Er att verkligen läsa hennes böcker!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt underbar

Ingalill Anita Karlsson, 6 januari 2016

Joyo Moyes skriver så man kan inte sluta läsa. Fast egentligen händer inte så mycket. Svårt att förklara.
Går verkligen att rekommendera.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stort innehåll

Kicki Kirvall Hanses, 2 januari 2016

En djup och strålande bok med många bottnar. Sorg - glädje, arbete - fritid, relationer till unga - gamla, kärlek - vänskap. Allt finns i denna bok.
Jojo Moyes har ett varierat språk som gör att det är njutbart att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej