Du är här: Start / Betyg & recensioner / Arvet efter dig
Betyg & recensioner för

Arvet efter dig (Pocket)

Kundbetyg 4

(425 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En riktigt härlig feelgoodbok !

läst mycket, 6 november 2017

Det här är en av Jojo Moyes bästa böcker. Det är nästan så att den är snäppet bättre än mina favoriter "Livet efter dig och 100 mil ".
Den är rolig och allvarlig och spännande och, ja, superbra!

Tråkigt när den är slut , den har blivit en riktigt bra kompis ,kan verkligen rekommenderas!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsglädje

Ortwi, 23 januari 2017

Mums för en bokälskare. Välskriven, lättlöst och med en fantastisk historia.
Omöjlig att släppa ifrån sig samtidigt som man ville suganpå den som en god karamell

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst

CD, 17 januari 2017

Rinner ner, bra bok att koppla av med, trots historien tycker jag att det är en feelgood bok. Tar med mig nästa bok på semestern.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd

Blev nyfiken på hur det gick för Lou. Mycket bra läsning!! Hoppas det blir film av denna också. Hennes andra böcker är också bra

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Uppföljare.....?

Lisbeth Carina Bergström, 20 april 2016

Alltid svårt med en uppföljare, men visst, man har svårt att inte vända blad och se vad som händer även om natten är sen.....

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Man kan alltid lita på Jojo

Frida Schröder, 17 februari 2020

Hade otroligt höga förväntningar på denna bok efter "livet efter dig" i början tyckte jag att det enbart var deprimerad och kände är detta vad vi får nu? Efter all kärlek och hopp! Ha tålamod och lita på jojo slutet är värt att vänta på...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

De många överraskningarnas bok

Christer Andreasson, 5 februari 2020

En bok jag läser i små portioner för att den inte ska ta slut allt för fort, en uppföljare som inte gör en besviken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt bra uppföljare men..

Mamma till två, 12 juli 2018

...den är inte riktigt lika bra som "livet efter dig". Men helt klart läsvärd uppföljare! Nu längtar jag efter att få läsa bok tre i serien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Klart läsvärd bok ,ny favorit författare

kea terneborg, 25 september 2016

Jag skrattar,gråter, blir arg j. Författaren har återigen lyckats få till en fängslande historia som känns aktuell på alla sätt .

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej