Du är här: Start / Betyg & recensioner / Wolf Hall
Betyg & recensioner för

Wolf Hall (Storpocket)

Kundbetyg 3

(54 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Besvikelse

Boken, 7 augusti 2014

Hade stora förhoppningar efter alla positiva recensioner. Tyvärr var boken mycket svårläst och många personer att hålla reda på. Har hittills inte orkat läsa ut den.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För mångordig.

Hanna Gunnarsson, 7 juli 2014

Svårt att hålla intresset uppe genom alla intriger och svårt att hålla reda på alla personerna. Kommer inte att läsa del två.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

svårläst

eva , 4 juli 2014

Jag har haft boken i över en månad och bara kommit 60 sidor. Svårläst, gammaldags säkerligen tidstypiskt språk, väldigt många människor i personregistret. Efter alla positiva recensioner så försöker jag igen till hösten...

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lysande

KARIN ELISABET ERICSSON, 13 juli 2017

Från början lite väl många personer att hålla reda på, många heter Thomas, men så småningom får man grepp om dem. Det här är ingen lättläst deckare. En bok som kräver din koncentration och ditt intresse, en bok att läsa när du har gott om tid. Man bör även ha lite kunskap om historia då blir varje stund av läsning spännande.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lysande

inger, 7 november 2016

Jag var helt betagen av hennes sätt att skriva om Thomas Cromwell och Henrik den VIII. De bestialiska personligheterna, det fruktansvärda förtrycket....allt skildrades med ett inifrånperspektiv som lyckade göra det hela så intressant ...mänskligt och mångfacetterat. En läsupplevelse utöver det vanliga.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svårgenomtränglig

Dagobert, 11 mars 2015

Håller med andra recensenter om att det är svårt att hålla koll på alla personer och händelser. Hade också svårt med att ta till mig de uppenbart fiktiva tankar, känslor och upplevelser hos de olika historiska personerna hon skriver om och om förhållandet dem emellan - kom på mig själv med att bli lite irriterad och trött på detta. Dessutom med pendlandet mellan olika perioder och platser/länder.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tröttande

BIA AHLBERG, 1 juli 2016

Efter att jag läst 1/3 del av boken lade jag den åt sidan. Det är så många namn att hålla reda på. Man får ofta gå tillbaka och titta på skissen framme i boken för att se vem texten handlar om.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd!

Emma, 14 oktober 2015

En "tegelsten", som det var jobbigt men intressant att läsa! Historia gillar jag! Lite' för många som hette Thomas dock!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bättre som bok än TV-serie

Simon G, 29 juni 2015

Kanske inte kommer som en överraskning, men läs boken istället för att se TV-serien. Lite många personer att hålla reda på men det är det värt för miljön som erbjuds. En bok att läsa när du har gott om tid.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej