Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hur barnen tog makten
Betyg & recensioner för

Hur barnen tog makten (Inbunden)

Kundbetyg 4

(49 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Underhållande och lättsam. Jag som trebarnsmamma...

hanna, 9 oktober 2013

Underhållande och lättsam. Jag som trebarnsmamma skrattade och rös om vartannat.

Vi föräldrar får hela tiden höra från olika håll om hur vi ska uppfostra våra barn. Vad som är rätt och bra och vad som är skadligt.
Boken ger ett bra självförtroende till oss föräldrar: Det är vi som känner våra barn bäst och bäst vet vad våra barn behöver! Viktigt att inte gömma det när samhället försöker pådyvla oss föräldrar uppfostringsteori efter uppfostringsteori. Rekommenderas!!!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En av de bästa böcker i modern tid.

Koltrasten, 8 april 2014

Hur barnen tog makten är en av de viktigaste och bästa böcker som skrivits. David Eberhard beskriver

arn och föräldrars beteende på ett mycket professionellt sätt. Moderna medicinska förklaringar hur hjärnan fungerar på barn. Praktiska exempel från sin egen roll som förälder. Mycket tydlig med hur många
föräldrar överbeskyddar sina barn. Slutligen förklaras mycket av den svenska skolans totala misslyckande.
Boken är ett måste för alla föräldrar, mormor, morfar, farfar och farmor, samt inte minst alla s k skolexperter.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok

Hans Persson, 18 februari 2014

Det är en bok som jag tyckte berörde sådant som är ett mer eller mindre problem i Sverige idag. Borde vara obligatorisk för alla nyblivna föräldrar men framför allt för alla "förståsigpåare"

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Konkret och genomtänkt. Baserad på fakta snarare än än...

Leif Lindau, 30 december 2013

Konkret och genomtänkt. Baserad på fakta snarare än än allt det lösa flummiga tyckande som så många andra böcker i ämnet är baserade på.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst och klockren!! Intressant hur vår syn på barn...

Mea, 17 december 2013

Lättläst och klockren!! Intressant hur vår syn på barn och föräldraskap har förändras under tidens gång. Vad kommer detta leda till för sorts vuxna i framtiden, vad kommer dagens barn ta med sig in i sitt framtida föräldraskap...

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok som alla borde läsa. Här finns många...

Inga-Lill Persson, 15 december 2013

En bok som alla borde läsa. Här finns många möjligheter till eftertanke och att bli berörd.Boken tar oss med och lyfter fram de tränder som finns men som vi inte alltid är medvetna om att vi är en del av. Rekomenderar till ung som gammal.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Väldigt bra för föräldrar med dåligt samvete,...

Kerstin Elisabeth Olsson, 25 november 2013

Väldigt bra för föräldrar med dåligt samvete, tänkvärda ord att tänka efter, före! Hoppas alla föräldrar tittar och bläddrar i boken någon gång.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

jag är 87 år och inte för gammal att läsa boken

Helga Traute Borgvall, 13 februari 2019

Boken kan ge tröst,när man tänka på alla fel man har gjort i sin barnuppfostran.Man får förståelse för dagens moderna föräldrar.Livet går vidare och oupphörlig förändras och anpassas vårt leverne efter omständigherterna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken är lättskriven och innehåller många aha...

annika svengren, 17 januari 2014

Boken är lättskriven och innehåller många aha upplevelser.. Det var framförallt roligt att läsa boken för att den är så omdebatterad. Min upplevelse av boken var att jag fick reda ut all negativ kritik som den fått och delvis var berättigad, men också att det var orättvist att bara uttala sig om den utan att ha läst den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej