Du är här: Start / Betyg & recensioner / Sälj! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst

Hej magsår

Mikael Thor, 26 juni 2015

Först det positiva. Han skriver bra och lättsamt samt personligt. Har en bra framtoning. Men sen börjar jag tvivla på det han skriver. Menar han allvar? Rolexklocka för en herrejösses massa pengar och sedan denna jävla yta hela tiden. Jag tröttnar ganska tidigt på hans skryt. Gillar framgångsrika människor, men detta går till överdrift så det nästan blir komiskt. Kan inte med bästa förmåga identifiera mig i hans liv och ser inga som helst anledningar att ändra mitt liv och närma sig honom och hans stil. Den tilltalar mig inte alls. Den fungerar säkert i New York och där vill jag inte bo och verka.
Han borde skriva mer allmänt om sälj och hur man ska agera i livet. Jag får bara till det till skör yta som kan brista när som helst i blödande magsår. Tappade räkningen till slut på alla fel jag personligen tyckte han gjorde. Tid,mat och framtid var något han missade grovt. Möjligt att jag inte förstod allt, blir lätt så när man blir ... Läs hela recensionen

8 av 8 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande

Jenny Anne Höök, 24 juli 2015

Boken är skriven på ett väldigt rakt och "enkelt" sätt. Jag har jobbat med Sälj i över 20 år och mycket av det han skriver i boken känner jag igen, kanske mest för att jag jobbat för ett amerikanskt företag där man lyfter fram sina framgångsrika kollegor och ser möjligheterna även i ett "nej". Mycket läsvärd bok! . Jag köpte den även på Engleska till min väninna som precis blivit mäklare i Washington DC och hon fick många bra tips!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

så narcisisstisk

borit drougge, 2 augusti 2015

har inget att ge för vanliga människor. Boken är en försäljningssucce javisst, men varför. Därför att människan Eklund inte är en vanlig svensson utan en uppblåst mäklare med miljoninkomster. Varför?
förlagsbranschen är alldeles för lättlurad och alla vi andra är lättlurade också Själv framstår han som en person som är så uppfylld av sig själv att man blir kräkfärdig

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande!

Göran Selinder, 6 april 2015

Välformulerat och personligt skrivet. Trots överflödet av säljböcker innehåller den här boken en hel del nya tips! Läsvärd för både mäklare, som jag själv, och andra som vill bli bättre säljare. Bra jobbat Fredrik!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En humoristisk och inspirerande bok!

Marina Hammare, 5 augusti 2015

Fredrik förmedlar sitt budskap på ett humoristiskt och inspirerande sätt, han sparkar en i baken för att komma igång med sina egna drömmar och mål!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra!

DTH, 29 april 2015

Väldigt bra och läsvärd bok. En av de bäst jag har läst. Den är väldigt motiverande. Kommer att läsa den igen.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Entusiasm, inspiration & glädje

ronja lundgreen, 10 juli 2017

Fredrik förmedlar sitt budskap på ett humoristiskt och inspirerande sätt som fick mig att känna entusiasm och glädje även om jag inte är en affärskvinna i yrket.

Jag tycker definitivt inte det är fel att betona sina framgångar och känna sig stolt över det, det gör jag själv.

Det lilla som jag uppmärksammade åt det negativa hållet var ordet "sälj", det fanns där överallt vilket jag inte höll med om på vissa platser i olika situationer men det är inget som förstör för boken innehåll.

Kommer absolut ta del av flera av hans böcker längre fram.

Anledningen till att det inte blir fem stjärnor var ordet sälj lite här och där annars hade det varit alla fina stjärnor!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant läsning

Nelum Berglund, 18 juli 2016

Roligt, personligt och lättläst bok som ger läsaren en överblick av författarens egna erfarenheter. Skryter lite för mycket och känns ibland som att författaren överdriver. Författarens beskrivning av konsten att sälja kanske passar i USA men det skulle kunna ge en motsatt effekt i Sverige kan jag känna. Trots detta kan jag erkänna att innehållet är inspirerande, även för mig som inte är säljare och inte kan använda mig av den livsstilen som författaren beskriver i min vardag och arbetsplats.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspo

J, 15 mars 2016

Riktigt motiverande om man vill skaffa sig en framgångsrik karriär och bli omtyckt. Rekommenderar att köpa den. Kommer själv gå tillbaks och läsa den igen inför en arbetsintervju eller liknande

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej