Du är här: Start / Betyg & recensioner / En ny jord : Ditt inre syfte
Betyg & recensioner för

En ny jord : Ditt inre syfte (Häftad)

Kundbetyg 5

(37 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Absolut bästa boken i världen!

Emma Berntsson, 7 december 2015

Alla människor i hela världen borde läsa (och förstå!!!) denna boken. Jag kommer aldrig lämna ifrån mig denna och ger den samt rekommenderar den till alla jag känner. Man inser hur patetiskt vi människor tänker och beter oss ibland efter att man har läst den här... LÄS DEN!!!!

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Visdomslära

Jan Hellberg, 25 november 2015

Det bästa jag läst inom detta så svårbeskrivna område - Tolle gör det svåra enkelt och tillgängligt för var och en som börjat öppna sig för att se sig själv och livet på ett nytt sätt. Må bra på ett djupare sätt.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En klok bok!

Maud , 23 maj 2016

Den här boken har gett mig så mycket! Boken är lite tung i början och det skulle vara lätt att ge upp
men gör inte det. Belöningen kommer. Många bitar hade fallit på plats när jag slog ihop den.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Life changing

Robert , 3 maj 2016

En bok som får dig att utvecklas och omvärdera det mesta. 3:e gången jag läser den. Mycket bra bok. Om inte den bästa jag läst

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En ny jord

Zahra Sinaei Cerrato, 22 oktober 2015

Jag har lyssnat på författarens samtliga föreläsningar. Ändå ville jag ha boken på svenska på mitt bord. Alla borde läsa den här boken. Han säger det som har sagts i 3500 år. Men vi behöver påminnelse. Lösningen för världens problem finns i den här boken. Var och en måste vakna till.
Jag har rekommenderat boken till många.

hälsningar

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min bibel!

Marie , 28 september 2015

Om man letar efter meningen med livet, ger den här boken mycket kloka svar. Alla borde läsa den, då vore jorden en bättre plats!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderas

Sarah, 4 juni 2015

Fantastiskt bra bok! Man bör läsa Tolles första bok The Power of Now först där han går djupare in i begreppen för att få ut det mesta av denna.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett till mästerverk!

Maria Lindskog, 31 december 2020

Den är minst lika bra som första boken. Jag kan bara rekommendera att läsa och ta till sig. Jag är glad att jag hittade till Eckhart Tolle.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

det är inte det bästa för den författare men ändå

Fereg Gamal Fereg, 10 april 2017

Jag har läst the power of now och stillness speaks och jag tror att de ska ha stor påverkan på mitt liv även om jag har inte läst färdig en ny jord jag tror inte att det ska ha samma påverkan på mitt liv

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Viktigt!

Eva Maj-Britt Unenge, 2 september 2015

I dessa tider bör denna bok läsas av alla. Vi måste ändra vår inställning till livet. Detta är vad vi måste ta ställning till här på jorden! Ringar på vattnet....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej