Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vägra följa John : från lagom vanligt normal till omåttligt unikt fenomenal

Min nya Bibel

Eva-Lena Österström, 16 september 2014

Den bästa bok jag läst i personlig utveckling, har allt och man kan/bör läsa den långsamt och många gånger, att följa budskapet gav mig utveckling. Kan rekommendera den varmt.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok som kan förändra världen

Camilla Brandt, 15 oktober 2014

Författarna till Vägra Följa John har belyst flera viktiga områden, kost, hälsa och medicin. Jag kände mig härligt normal och insåg att jag nog aldrig följt John när jag läste boken. Boken har potential att förändra världen. Ju fler som läser den och börjar leva efter sitt hjärta, ju fortare kommer det att gå. Författarna pekar som barnet i sagan om kejsarens nya kläder på den nakna sanningen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Wow!

Mari, 20 september 2014

En fantastiskt bra bok med en intressant bredd! En bok att återkomma till om och om igen..Stort Lycka till!! <3

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket inspirerande bok!

Lotta Lind, 18 september 2014

För ett tag sedan hade jag turen att vinna boken Vägra följa John.
Jag blev omedelbart fångad! Oerhört välskriven och oerhört intressant! Detta är en bok jag hoppas blir översatt till fler språk så att den kan spridas till många fler medresenärer! Hatten av till er, Anneli Påmark och Carl Österberg!! Ni har gjort ett suveränt arbete med denna bok! Jag ser fram emot er nästa! Gör dig själv en tjänst och investera i boken, du kommer inte att ångra dig!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa boken i världshistorien

Wilma, 17 september 2014

Den bästa bok jag har läst, ALLA borde läsa den! Den är väldigt intressant och inspirerande! Jag rekommenderar Vägra följa John riktigt STARKT till alla som förstår att livet är viktigt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tack för en fantastisk klokbok!

Cecilia Olling (Hägersten), 17 september 2014

Är du också intresserad av personlig utveckling och välmående? Då vill jag tipsa om denna klokbok där författarnas viktigaste budskap är "Att personlig utveckling är vägen mot att uppnå människans naturliga tillstånd, som är att må fenomenalt bra och njuta av livet!" Boken är fantastisk och ibland lite utmanande, precis som det ska vara med en bok i personlig utveckling. Vägra följa John innehåller det mesta man behöver veta om personlig utveckling, och lite till! TACK Anneli Påmark och Carl Österberg!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En alldeles unik bok!

Christer, 16 september 2014

Denna bok ska ni vara riktigt stolta över! Vilket noggrant förarbete och sakgranskning ni lagt ner och så heltäckande den är. Och lätt att ta till sig. Modigt utmanande dessutom då ni inte backat för de ämnen som för en del känns obekväma. Önskar er all lycka till med den!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tack för en mycket inspirerande bok!

Agneta Oreheim, 16 september 2014

Du får inte missa denna häftiga bok av Carl Österberg och Anneli Påmark! Jag gillar verkligen helhetstänket som genomsyrar hela boken utifrån många aspekter och vinklingar. Ett citat jag tog fasta på från slutordet i deras bok: "Fråga inte vad världen behöver. Fråga vad som gör dig levande, och gå och gör det. För vad världen behöver är människor som är levande" Howard Thurman.
Jag önskar er all lycka till - det är en bok som definitivt ligger i tiden!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok som kan starta en våg av utveckling

Gunilla , 25 juni 2014

Jag har läst många böcker inom personlig utveckling och hur man behåller sin vitalitet och hälsa och denna bok kommer jag att köpa många exemplar då den kommer ut i pocket - vilket jag hoppas att den gör - och då skänka till vänner och bekanta. Detta är en bok som är lättläst. Man får konkreta tips. Författarna talar klarspråk - utan att skrämmas. De är inte flummiga även om de skriver om företeelser som brukar betraktas som flummiga. De skriver ur egen erfarenhet. Jag känner mig väldigt trygg i deras ord då även jag är civilingenjör med chefsjobb inom forskning.
Visst saknar jag fördjupning inom vissa avsnitt men det finns massor med andra böcker att fördjupa sig i och då finns en lång inspirationslista längst bak i boken.
Har man någon gång funderat på livet och vad som finna "bakom" så är detta rätta boken att börja med ...om man vill ha förändring!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej