Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tills kärleken skiljer oss
Betyg & recensioner för

Tills kärleken skiljer oss (Pocket)

Kundbetyg 3

(23 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Älskade den!

Anna Carleberg (Västerås), 31 juli 2019

Denna bok var verkligen en bok som föll mig i smaken. En bok om den förbjudna kärleken som både är fin men fel. Om hur olika liv, behov och förutsättningar möts. Kan verkligen rekommendera den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dåligt köp!

Lotta, 12 januari 2019

Till en början så verkade boken "Tills kärleken skiljer oss åt" bra o huvudpersonen Susanna helt okej men ju mer jag läste, desto mer irriterad blev jag! Hon är ju ett riktigt mähä ärligt talat! Totalt blind o döv inför allt och inte heller särskilt sympatisk enligt mig. Genom hela boken så tjatar hon om att hon är 42 år men av hennes handlingar o ord så känns hon mer som en omogen tonåring! Eftersom jag alltid läser ut böcker jag köpt, dåliga eller ej, så tog jag mig igenom även denna men det var en lättnad när den tog slut o hade jag fått bestämma hade slutet blivit ett helt annat!
Så om du känner för att läsa en kärlekshistoria, en feelgood bok som den här ska vara, så skulle jag rekommendera att du läser nåt helt annat!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppen bra feelgood bok

Eva Christina Karin Johansson, 18 december 2018

Författaren skriver med ett språk som tilltalar mig, enkelt och rakt. Handlar om vanliga människor och deras problem som fängslar läsaren.

Tycker att författarens andra två böcker har samma förmåga och rekommenderar dem varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gillade denna skarpt!

Felicia, 6 maj 2015

En bok om att balansera sitt familjeliv med arbetet och karriären. Att kunna bryta sig ur mönster och "vad ska andra tro" eller "det här är min plikt" och att behålla eller finna kärleken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej