Du är här: Start / Betyg & recensioner / Som eld
Betyg & recensioner för

Som eld (Inbunden)

Kundbetyg 5

(5 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Läs den här boken

ujh, 17 augusti 2015

Den första trevande kärleken, berättad ur två olika flickors olika perspektiv. Inte bara fint om ungas tankar och känslor, utan även skarpt om klasskillnader och föräldrars olika sätt att försöka vara tillräckligt bra föräldrar. Jag läser denna ungdomsbok med stor behållning fast jag fyllt 61 och ser fram emot Sara Lövestams nästa bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Smak av sommar och kärlek

Cecilia , 11 augusti 2015

Som eld är en berättelse som värmer och berör. Ingen övre åldersgräns är nödvändig på en sån här bok. För hur gamla vi än blir behöver vi minnas hur kärleken känns just när det inte går att veta om den ska gå i blom eller inte.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 4 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 29 juli 2015

Jag älskar Sara Lövestams böcker. Tycker så himla mycket om hennes sätt att skriva. Hon har skrivit fem romaner (för vuxna) tidigare, och en faktabok om grammatik. Hennes senaste fyra romaner har alla fått högsta betyget från mig. Här är en länk till min recension av hennes senaste bok, "Sanning med modifikation".

Den här boken är en ungdomsbok, eller bok för unga vuxna som det numer kallas. och vänder sig mot åldersgruppen 12-15 år. Men jag tycker att den absolut går lika bra att läsa som vuxen. Lite enklare skriven kanske, och lite väl kort och snabbläst för mig kanske, och därför får den en fyra istället för en femma i betyg.

Men boken är mycket bra skriven. Och en väldigt fint skildrad kärlekshistoria mellan två femtonåriga tjejer. Tycker det är otroligt bra och mycket viktigt att det kommer fler och fler böcker för barn och ungdomar som skildrar kärlek på olika sätt, inte bara dom traditionella.

Så ... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som eld hettar inuti läsaren

Yvonne Andersson, 20 juli 2015

I denna fina och underbart skrivna bok, ryms så mycket av det vi bär runt på i livet. Oro, längtan, glädje, värme, att dras med pinsamma tonårsföräldrar liksom det som brinner inuti en ung människas hjärta. Dessutom från flera sidor av verkligheten. Den här boken är så bra, på så många plan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej