Du är här: Start / Betyg & recensioner / Skillnadens trädgård : ett ekologiskt trädgårdsskafferi
Betyg & recensioner för

Skillnadens trädgård : ett ekologiskt trädgårdsskafferi (Inbunden)

Kundbetyg 5

(165 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Inspiration

En härlig bok med fina bilder och bra förklaring till hur man ska odla . Jag tänker absolut testa detta med täckodling.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig inspiration

Kerstin Margareta Lindblad, 21 februari 2017

Inspirerande bok. Här hittar man många bra och handfasta tips som lockar till egna försök. Bra presentbok till glada amatörodlare.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välförmedlad odlingsglädje!

Elin Lönn, 12 juni 2017

Lätt att läsa med bra flyt, många bra idéer och tips som ger inspiration. Berättar om egna erfarenheter och utveckling. Mycket läsvärd!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande läsning

Lallybroch, 21 juli 2016

Härlig inspiration! Har redan planerat att odla längre på säsongen än tidigare år (har ju faktiskt växthus!). Vilket arbete Sara lägger ner, roligt att följa hennes år i trädgården. Att dessutom få äta egna grönsaker hela hösten! Jag är en bra bit ifrån det, men känner att jag ska gå lite längre nästa år!!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sara Bäckmo

Yvonne, 3 maj 2018

Den bästa boken för de som odlar själva stort som smått. Här har hon skapat nya och nyttiga rätter att inspireras av.

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Full pott

Emilie, 30 mars 2017

Jag gillar verkligen Saras sätt att skriva. Det är pedagogiskt och på ett sätt som är lätt att förstå när man är total nybörjare på grönsaksodling som jag är. Bara synd att jag bor i Lappland och hon i Småland, jag kan tyvärr inte använda mig av hennes odlingsschema.

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skillnadens trädgård

Rosen, 7 februari 2018

Bok som alltid är aktuell och jag ofta återkommer till Bra tips på hur man kan odla ekologisk och även hur man kan använda det man odlat.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

NÅGON ATT HÅLLA I HANDEN

Berit Margareta Engelmark, 17 augusti 2017

Tack vare Saras bok känner jag att jag alltid har henne att hålla i handen i mitt underbara trädgårds- arbete som också väcker ånga frågor men dessa finner jag svaret på i Skillnadens Trädgård.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspiration

Karin Andersson, 20 februari 2017

Även om du inte är odlare finner du inspiration i denna fina bok. Vackra bilder, enkla recept och om livskvalitet.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej