Du är här: Start / Betyg & recensioner / Adam Stormstjärna och det förlorade arvet
Betyg & recensioner för

Adam Stormstjärna och det förlorade arvet (Kartonnage)

Kundbetyg 4

(7 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Magiska äventyr

Villivonkansbooks, 11 februari 2017

Adam och Björns mamma dör och de flyttar hem till sin farmor på Öland. Adam får en mystisk ask i arv efter sin mamma. Den är början på massa händelser som drar igång. Det är bra flyt i texten, den driver en framåt hela tiden. Den är spännande med massor av mystiska händelser som håller intresset uppe hela tiden. En riktigt magisk äventyrsbok för unga bokslukare. Tror den skulle passa in mycket bra bland låntagarna på mitt jobb, ett gymnasiebibliotek.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk!

Linda Ismail, 13 oktober 2016

Adam Stormstjärna är en storartad berättelse som är rafflande och fylld av mystik men ändå realistisk. Karaktärerna och miljön skildrar Emil Karlsson väldigt bra.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande äventyrsbok i Potter-stil

Julia K, 2 juni 2016

Bra och spännande äventyrsbok, i anda med Harry Potter-böckerna. Gillar karaktärerna skarpt, framförallt Alva (huvudrollens vän) och pojkarnas farmor :) Boken är ju ganska tjock, men den var mer eller mindre riktigt spännande från början till slut, så det var inga problem. Läste faktiskt klart den på bara några dagar.
Det är också extra kul för oss ölänningar, då den till stor del utspelar sig i Mörbylånga på södra Öland och gamla Sockerbruket spelar stor roll. Det ska ju vara första boken i en serie så det ska bli kul att läsa fortsättningen!

Gillar du ungdomsfantasy som t ex Harry Potter och dessutom är intresserad av nordisk mytologi så är det här en bok för dig!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande med högt tempo och underbara karaktärer!

Aina Danielsson, 29 augusti 2016

Jag stötte på den här boken lite av en slump; den dök upp i nyhetsflödet på FB som en annons. Hade inte hört talas om vare sig boken, författare eller förlag, men jag tyckte det såg lite spännande ut. Kikade igenom både bokens FB-sida och vanliga hemsida och bestämde mig för att beställa boken. Jag läser väldigt många böcker, men fantasy och äventyrsböcker tillhör väl knappast mina specialitéer, så det var ändå med rätt låga förväntningar jag började läsa den här, men jag blev glatt överraskad! Från första kapitlet är det relativt högt tempo genom hela boken (som är nästan 800 sidor tjock) och jag uppslukas mer eller mindre av storyn, för det ÄR spännande och man vill verkligen veta vad som ska hända härnäst. Nästan varje kapitel slutar med någon form av cliffhanger och det är svårt att lägga ifrån sig boken.

Jag vet inte vad som tilltalar mig just - kanske är det att den här genren är en nyhet för mig och därför känns det ... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vacker både på utsidan och insidan

Sarah, 25 april 2016

Gav den här boken i gåva och den uppskattades väldigt mycket! Min bror (13 år) älskade den. Rekommenderar den starkt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej