Du är här: Start / Betyg & recensioner / Galen i humlor
Betyg & recensioner för

Galen i humlor (Pocket)

Kundbetyg 4

(32 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Kommer anlägga en äng åt humlorna

Buddy, 25 september 2019

Hade ingen aning om hur mycket jag alltid velat veta om humlor. En bok späckad med rolig fakta. Trots allvarsord om miljö och klimat så ändå en riktigt feelgood bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Var rädd om humlorna. De behövs för vår överlevnad

Lisa, 3 maj 2019

Boken handlar om våra humlor som är livsviktigta för vår gröda och livsrum. Författaren leder oss in i humlornas värld. Boken är dessutom både trevlig och underhållande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dave Goulson gör en insats för mänskligheten

Olof Vilhelm Swahn, 30 oktober 2017

En mycket viktig bok för den visar på vad vi alla kan göra för att vi själva ska ha en framtid! Utan humlor och bin kan vi hälsa hem. Dessutom mycket lättläst och spännande!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kärlek och kunskap

Eva Sanner, 24 augusti 2017

Den här boken är skriven av en verklig humleexpert, som samtidigt älskar det han gör. Jag njuter av hans humor och självdistans och blir fångad i en ny fascination för dessa insekter. En extra bonus är slutavsnittet om hur vi kan odla blommor så att humlorna får mera mat och skapa platser där de kan bygga bo.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Borde läsas av alla!

eriro, 12 april 2017

Även om man inte är intresserad av humlor eller miljöfrågor innan så blir man det efter att ha läst denna mycket trevliga bok. Mycket intressanta, fascinerande kunskaper kryddat med mycket humor och spännande episoder. Skojig läsning hela tiden. Fint översatt. Oerhört angeläget budskap dessutom. Har redan gått och köpt humlevänliga blomsterfrön.
Jag läste först Goulsons andra bok "Galen i insekter" och den var lika trevlig och viktig att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Efter denna läsning blev också jag "Galen i humlor

Etlam, 11 juli 2016

En fantastiskt tankeväckande beskrivning där vi förstår att människan inte alltid är och förstår bäst. Låt gärna barn i skolan få ta' reda på vad som händer här med ex. blomsterängar. Blåklint som ett exempel på blomma som bara 'försvann' när utsädet /betades/ behandlades med gift - GIRIGHETEN tar död på människan!
BRA bok som exemplifierar att det ofta är de små tingen som gör skillnad! MYCKET ATT TÄNKA PÅ!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

<3

Kitty, 22 juni 2016

Fantastisk kärleksförklaring till humlor och andra pollinerare. Skriven på ett väldigt personligt sätt, som fångar en och får en att vända från sida till sida. Rekommenderas verkligen, superfin present tillsammans med en blomma!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Roligt informativ

Christer Rörvall, 18 maj 2016

Om du är intresserad av vår framtid - läs den. Den är lättsamt skriven men innehåller massor av information om humlor- och bin.
Den innehåller också allvarliga och oroande tankar om vår miljö. Humlor och bin är så otroligt viktiga för oss att vi bara måste förhålla oss till de problem dom och därmed vi har. Tack Dave för att du gör det synligt för oss!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För den som vill lära känna humlornas värld

ullisa, 19 april 2016

.. Ibland får man veta mer än vad man vill o behöver. Den är skriven med en sådan entusiasm att man fortsätter att läsa, även om utformning av text o avsaknad av bilder gör den inte helt lättläst

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej