Du är här: Start / Betyg & recensioner / Kärlekens väg
Betyg & recensioner för

Kärlekens väg (Inbunden)

Kundbetyg 5

(10 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Vad är kärlek?

Anna-Lena , 15 augusti 2017

En bok som passar den som funderar över vad kärlek egentligen är och är genuint intresserad av att se djup kärlek mellan två personer ur olika perspektiv. En bok som jag varmt skulle rekommendera utvalda personer, inte vem som helst skulle gilla den. Jag har kommit till den punkten i livet att jag tyckte att den var lärorik, lättläst och mycket givande själsligt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nyanserade reflektioner kring kärleksrelationer

J. Hansson, 15 augusti 2018

Av Alain de Bottons böcker så är detta nog min favorit. Jag uppskattar hans sätt att nyanserat resonera och reflektera kring relationer från flera olika perspektiv. Bottons sätt att se på kärleksrelationer är hoppfullt och varmt men grundat i en sund realism (i kontrast till romantiserade och förskönande idealbilder om vad relationer kan vara som är så vanligt förekommande). Den är i mitt tycke välskriven och det är bara att tacka översättaren som har gjort det sin uppgift med den äran.

Rekommenderas varmt. Kan vara en intressant bok för läsecirklar eftersom den kan skapa många intressanta diskussioner.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En handbok i kärlek som alla borde läsa

Eva-Lena Heinered, 27 juni 2017

Vi matas med att kärlek är synonymt med den första förälskelsen och vi förundras över att stor del i ett förhållande går ut på att älska en annan människa, argumentera, gnata, kompromissa och försöka att omforma. Om vi först hade läst Alain de Bottons bok hade vi fått en förståelse för vad det är vi faktiskt går igenom. Bra läsvärd bok.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej