Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tiggaren
Betyg & recensioner för

Tiggaren (Inbunden)

Kundbetyg 4

(138 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Tiggaren

Elisabeth Westin, 17 januari 2018

Boken kräver att man läst Avd 73 först. Detta för att få full behållning av händelseförloppet. Avd 73 ngt bättre.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lika bra som hennes andra böcker

Helena Torstensson, 20 juni 2016

Sarenbrant är en av mina favoritförfattare!
Denna boken är spännande samtidigt som vissa delar skildrar hur det är i världen idag.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 4 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 23 maj 2016

Det här är Sofie Sarenbrants sjunde bok, och jag har läst alla dom tidigare böckerna, och tyckt mycket om dom allihopa.

Och det här är den femte boken i serien om polisen Emma Sköld.

Här är en länk till min recension av den förra boken, Avdelning 73.

Och Tiggaren gjorde mig absolut inte besviken. För den var precis lika bra som alla dom tidigare böckerna.

Jag tycker mycket om Sofies sätt att skriva, hon har ett skönt flyt i böckerna, som är mycket lättlästa. Gillar även karaktärerna och miljöerna. Denna bok är ju också väldigt aktuell, då den till stor del handlar om rumänska tiggare.

Rekommenderar absolut boken, som kan läsas fristående. Men läs helst bokserien om Emma Sköld från början, och den första boken i serien är Vila i frid.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Realistisk bladvändare

Linnéa, 7 april 2018

Denna boken har varit så förbannat spännande, av flera olika anledningar. Att få läsa både ur de ondas och godas perspektiv (på ett väldigt realistiskt sätt) och få uppleva en handling som jag lätt skulle kunna se framför mig filmatiseras, är en riktig nagelbitare. Jag har inte läst de tidigare böckerna i serien men hängde ändå med rätt bra. Mycket bra skriven med lagom mycket miljö- och personbeskrivningar samt "plot twists". Om den här bokserien filmatiseras hoppas jag verkligen att även del fem får följa med så att jag får se detta med egna ögon någon dag!!! TACK för en ruskigt bra bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

KANONBRA!

Lena Anne Marita Wirde, 16 februari 2018

Jag har inte läst ut boken ännu - men den är så spännande så man nästan tappar andan -man vil bara fortsätta att läsa i ett kör, men jag vill inte läsa ut den på en gång så jag får slita mig från den, så otroligt spännande är den och skulle mycket väl kunna hända i verkligheten - köp den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kanonbra

Ingela Finsberg, 28 mars 2017

Jag har upptäckt en för mig ny författare. En riktig nagelbitare. Jag rekommenderar denna till alla deckarälskare. Sommarläsningen är räddad

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lika bra som alltid

Jessica LM Persson (Skänninge), 1 mars 2017

Helt underbara böcker. Bra språk som gör det lätt att läsa. Man blir bunden och bara läser å läser.Hela serien är helt fantastiskt

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sträckeläste den, mycket spännande.

Mats Stålham, 6 oktober 2016

Förutsätter man har läst avd 73 för att riktigt få ett bra sammanhang.Författaren håller läsaren i ett järngrepp, man kan inte hålla boken från sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Orealistisk historia

Anders Wessman, 4 oktober 2016

Tyvärr, för att jag ska tycka en bok är spännande måste berättelsen vara realistisk.
Från första kapitlet kändes boken mer som en parodi än en genomtänkt verklighetsanknuten historia.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej