Du är här: Start / Betyg & recensioner / Bakom din rygg
Betyg & recensioner för

Bakom din rygg (Inbunden)

Kundbetyg 3

(77 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Betyg: 4 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 23 maj 2017

Det här är Sofie Sarenbrants åttonde bok, och den är helt fristående från dom sju tidigare böckerna. Det här är den första boken i en planerad trilogi. Och kategorin är spänningsthriller, till skillnad mot författarens tidigare böcker, som har varit i genren kriminalromaner. Här är en länk till min recension av Sofies förra bok, Tiggaren, och där finns det även länkar till alla hennes tidigare böcker.

Jag har tyckt mycket om alla Sofie Sarenbrants tidigare böcker. Och jag tyckte även om den här boken, även om jag kanske inte tyckte att den var riktigt lika bra som dom tidigare.

Boken är ett triangeldrama i frisörmiljö på Östermalm. Och boken är uppbyggd så man får följa dom tre frisörerna i olika kapitel. Kunder till frisörerna hittas mördade, och vem är egentligen skyldig? Någon av frisörerna, eller någon helt annan?

Bakom din rygg är mycket lättläst, och jag tyckte absolut att den var läsvärd. Och jag vill gärna läsa dom kommande böckerna i serien.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Första boken som jag läste av Sofie Sarenbrandt

Juli, 13 mars 2018

Tyckte att boken var lite rörig att läsa, delvis lite spännande men inte riktigt i min smak. Brukar inte hoppa över sidor men nu blev det så.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande, men det gällde att hänga med

Ewelina, 15 november 2017

Mycket välskriven och lättläst bok, som alla andra Sofie Sarenbrants böcker. Dock lite trixigare att hänga med i då man fick följa tre olika huvudpersoner samtidigt. Längtar dock redan till uppföljaren.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Håller inte måttet

Sofia, 7 november 2017

Hade sett framemot att få läsa denna bok då jag älskade böckerna om Emma Sköld, tyvärr blev jag besviken då denna inte alls håller samma standard. Väldigt enkelt språk vilket gör den väldigt snabbläst. Storyn hade potential att vara spännande men den kommer aldrig riktigt till skott med hattandet mellan figurerna och man får aldrig riktigt grepp om de. Men om man vill ha lite enkel strandläsning så funkar den absolut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En besvikelse.

Erlanders (Årjäng), 18 augusti 2017

Sofie Sarenbrant blev med sina första böcker en av mina favoritförfattare, hade därför stora förväntningar på hennes nya bok, nu blev det tyvärr en stor besvikelse att läsa denna annorlunda skrivna bok, en riktig röra med korta/mycket korta avsnitt om bokens tre huvudpersoner, ingen riktigt sammanhängande story och långt under Sarenbrant's tidigare magnifika standard.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härligt

Ingalill Norrblom, 25 juli 2017

Spännande o väldigt läsvärd bok igen av Sofia. Hade svårt att sluta läsa o är avis på er som ännu inte börjat läsa boken. Läste ut den på 2-3 dagar. Spänningen steg hela tiden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Väldigt plottrig

Gun Karlsson, 19 juli 2017

Har läst två böcker av henne och hade höga förväntningar som inte besannades. Tveksamt om jag vågar satsa på en ny av henne.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd

Annika , 19 juni 2017

Personligen har jag svårt att lägga boken ifrån mig, jag vill hela tiden få veta mer och tänker "bara ett kapitel till". Sofie skriver målande tycker jag och jag får min egen bild av både personerna och salongen.

Tycker faktiskt att denna boken är bättre än hennes senaste om Emma.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hade höga förväntningar

Lusen (Helsingborg), 18 juni 2017

Har läst alla andra böcker av Sofie, så jag hade höga förväntningar på denna bok, men denna är seg, tråkig och inte så bra som Sofie brukar vara.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej