Du är här: Start / Betyg & recensioner / Bakom din rygg
Betyg & recensioner för

Bakom din rygg (Pocket)

Kundbetyg 3

(99 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Lättläst

Mathilda Lilja, 8 augusti 2018

Lättläst bok som är svårt att lägga i från sig när man väl börjat. //en som brukar ha svårt att hitta bra fängslande böcker

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande, välskrivet men något förutsägbart

Maria T, 24 maj 2018

Jag har läst samtliga böcker av Sofie Sarenbrant, tycker om drivet i hennes texter, och karaktärerna. Denna bok skiljer sig till stor del från de tidigare, och det är inte så många personer det kretsar om, inget som gör berättelsen sämre, men det är något som gör att det hela blir lite förutsägbart. Som en "bra" TV-deckare, inte en "jättebra" men väl godkänt, och tycker absolut den är läsvärd, dock kanske rätt snabbt glömd.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst och enkelt

Åsa, 2 augusti 2018

Älskar Sarenbrants böcker, har läst alla. Denna var lite annorlunda då man fick följa de olika huvudrollerna en för en. Läses snabbt under semestern, börjar man är det svårt att lägga boken ifrån sig.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som ett tidsfördriv

Cristel, 13 augusti 2018

Boken en skriven på ett sådant sätt att du snabbt listar ut vilken som är mördare, det krävs inte mycket tanke att läsa denna och den funkar en regnig dag när man inte har något annat för sig.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte hennes bästa bok

Elin , 2 juli 2018

En helt okej bok men inte lika bra som hennes tidigare böcker. Den bet inte tag i mig som de andra gjort.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inget bra slut

UJ, 3 augusti 2018

Jag tycker Att rättvisan ska segra.
Recension till detta formatet, tycker det är kasst att man måste skriva minst 20 ord.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt usel

Ereldo, 1 augusti 2018

Jag har tyckt mycket om flera av hennes andra böcker, men denna kunde jag knappt ta mig igenom.
Riktigt trög.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En besvikelse

Beatrix Börjeson, 26 juli 2018

Efter att ha läst tidigare böcker av Sofie Sarenbrant har det varit en riktig besvikelse, vilket är synd. Alla personerna känns krystade och hela historien är platt.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rörig och inte alls spännande

Jappie, 28 juni 2018

Jag hade höga förväntningar på denna bok då alla hennes andra böcker har varit så spännande. Böckerna om Emma Sköld är av superbra men denna ville jag inte ens läsa ut. Jag gjorde det ändå... och ångrade mig att jag hade slösat min tid när jag kom till sista sidan. Har pratat med kollegor på jobbet om boken och de kände likadant. Den ene berättade att inte ens hennes dotter som är tonåring gillade boken...

Nu har det kommit en ny bok om Emma Sköld som jag ser fram emot att läsa när den kommer i pocket 😀

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej