Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tills bara aska återstår
Betyg & recensioner för

Tills bara aska återstår (Inbunden)

Kundbetyg 4

(9 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Skräp

Natalie , 8 april 2017

Verkligen försökt traggla mig igenom boken men gett upp efter mer än halva. Svenskar som monster som är pedofiler, gruppvåldtar, håller på med svart magi och alla är rasister, fascister och nazister. De enda goda är invandrare. Och enda bra undersökande journalistiken står Expo för...
Give me a break. Den här går i soporna direkt.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Seg, tråkig och dåligt skriven.

Cey, 26 april 2017

Djävulen hade kommit till Värmland eller snarare tristessen. Har börjat läsa denna bok hela 3 gånger och den fjärde gången så tog jag mig genom den. Boken består av en rad huvudpersoner som inte är vare sig speciellt intressanta eller trevliga. Handlingen är fantasifull men dåligt ihopsydd och inte trovärdig för fem öre.
Handlingen utspelar sig bland flyktingar, som kommit till Sverige,
på en flyktinganläggning i Värmland. Detta är en av många böcker på senare tid som behandlar ämnet flyktingar i Sverige. För att göra det hela mer spännande och orealistiskt så blandas det in trafficking, voodo, EXPO och annat hokus pokus i en salig röra. Huvudpersonen Rebecka Born är som person inte speciellt tilltalande och ingen som jag personligen vill lära känna närmare i kommande böcker.
När jag läser en bok vill jag bli berörd, tänka till och få känslan av att jag vill läsa en fortsättning. Denna bok lämnar mig totalt oberörd i oc... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

jedeckaton.blogspot.se/

Leif , 2 september 2016

Tills bara ask återstår handlar om trafficking och hur unga nigerianska flickor utsätts för bestialiska voodoo liknande ritualer och därefter luras in i grym och hänsynslös tillvaro. De unga flickorna säljs, fraktas till Europa och några av flickor hamnar i Karlstad, där boken om Rebecka Born, specialpolisen för särskilda hot (SSH) utspelar sig.

Tills bara ask återstår är spännande, skakande och ruggig på samma gång och kryper en verkligen in under skinnet. Tempot i boken är högt med många tvära kast mellan nutid och dåtid.
Karaktärerna är väl gestaltade och miljöerna är färgstark porträtterade.

Ser fram emot nästa bok i serien om Rebecka Born.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej